קריירה ולימודים

רמי לוי החליט לחתום: זה המהלך הגדול שיוצא לדרך

אמנה היסטורית תחבר עולים חדשים לשוק העבודה הישראלי. רמי לוי כמו גם חברת חשמל, ישרוטל, הדסה עין כרם, הוט ועוד חתמו

מדור קריירה - ICE | 
רמי לוי (צילום באדיבות רמי לוי, shutterstock, פלאש 90/ יוסי אלוני)
משרד העלייה והקליטה, בשיתוף עשרות חברות וארגונים מובילים מהמגזר העסקי, חתמו על אמנה פורצת דרך בשם "זינוק לעלייה". מדובר במהלך אסטרטגי חסר תקדים שמטרתו לשנות את פני קליטת העולים בישראל. האמנה, שגובשה בשיתוף נציגי משרדי ממשלה, גופי תעסוקה ובכירי המשק, יוצרת מחויבות הדדית ייחודית בין המגזר הציבורי והעסקי לשילוב מהיר ויעיל של עולים חדשים בכלכלה הישראלית.
על פי הפרסום בכלכליסט, היוזמה מבוססת על הבנה מהותית: תעסוקה איכותית היא לא רק מפתח לקליטה מוצלחת, אלא גם מנוע לחיזוק החוסן החברתי והכלכלי של המדינה כולה. במסגרת האמנה, המגזר העסקי מתחייב לשילוב אקטיבי של עולים בארגונים, לקידום תוכניות חונכות פנים ארגוניות ולעידוד מדיניות של גיוון תרבותי ותעסוקתי כחלק אינטגרלי מאסטרטגיית משאבי האנוש.

מנגד, המדינה תספק ליווי מקצועי מותאם, תיצור מסלולי קידום ייעודיים ותפתח הכשרות מקצועיות עוד לפני הגעת העולים לישראל, תוך מינוי נאמני עלייה בארגונים והנגשת הזדמנויות תעסוקה כבר משלב התכנון.  לוי כמו גם חברת חשמל, ישרוטל, הדסה עין כרם, הוט ועוד חתמו על האמנה.
אגב רק לאחרונה איש העסקים רמי לוי הודיע כי הוא מחזיר את תכנית הגיוס שלו לחיים ומציע לעובדים חדשים הזדמנות להשתלב בעבודה יציבה שלדבריו גם מתגמלת ברשת רמי לוי עם שורה של מענקים בהיקף של 51 אלף שקל.
מוצעים 9000 שקל להשלמת בגרויות ועוד 2000 שקל מענק "חבר מביא חבר". כמו כן 4000 שקל מענק התמדה והמענק אולי הבולט ביותר הוא 30 אלף שקל עבור מענק לסטודנטים לתואר ראשון. התנאי היחיד הוא שההטבות ניתנות לעובדים שסיימו 6 חודשי עבודה בהתאם לתקנון
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה