רכב
הקנס המרגיז חוזר: זה מה שמצפה לנהגים בכבישים החל מהבוקר
החל מחמישי בבוקר: מאות שוטרים, אמצעים טכנולוגיים וניידות ייפרסו מצפון ועד דרום, במבצע אכיפה שיימשך לאורך כל היממה ויתמקד בעבירות תנועה מסכנות חיים ובמוקדי סיכון מרכזיים
מחר (חמישי), החל משעות הבוקר המוקדמות ולאורך כל היממה, יחל מבצע אכיפה ארצי רחב היקף בהובלת אגף התנועה של משטרת ישראל, בשיתוף יחידות התנועה במחוזות השונים.
במסגרת המבצע יפעלו מאות שוטרים ממשטרת התנועה הארצית, סיירת האופנועים הארצית, יחידת רכב כבד שהיא היחידה מסוגה בארץ, בלשי היחידה המרכזית באגף התנועה ומתנדבים רבים שיצטרפו לאכיפה בשטח.

צילום: דוברות המשטרה
המבצע יתבסס על שימוש מקסימלי באמצעי אכיפה דיגיטליים ויימשך עד לשעות הלילה. בין האמצעים שייעשה בהם שימוש ניתן למנות מצלמות סטילס, מצלמות טקטיות, אכיפה מרחוק באמצעות מצלמות, ממל"ז ומכשיר ה"דבורה".
שוטרי התנועה במחוזות השונים, מצפון ועד דרום, ישתלבו גם הם בפעילות, שתכלול פריסה של עשרות רבות של ניידות ואופנועים בצירים מרכזיים, במטרה ליצור רצף אכיפה ארצי.
מוקדי הסיכון, הן במרחב הבינעירוני והן במרחב העירוני, נקבעו על בסיס מיפוי שבוצע על ידי מחלקת מחקר ופיתוח באגף התנועה, אשר בחנה את הכבישים והצירים המשפיעים על תאונות הדרכים, לצורך אכיפה ממוקדת.
בלשי היחידה המרכזית באגף התנועה יפעלו במהלך המבצע באופן ממוקד נגד נהגים פסולי נהיגה רצידיביסטים.
במקביל, מתקיים בימים אלה מבצע משותף של אגף התנועה והרלב"ד – "מחויבים לחיים", תוכנית לאומית משולבת למאבק בקטל בדרכים, במסגרתה נוספו ניידות תנועה הפועלות בכבישי ישראל.
עוד ב-
במשטרת ישראל קוראים לציבור הנהגים ולשאר משתמשי הדרך לנהוג באחריות, לשמור על כללי הבטיחות ולהקפיד על התנהלות נכונה בכבישים, במטרה להגיע הביתה בשלום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



