ויראלי
אל על ואסף גרניט מובכים: מה מצאו במנה החדשה?
ניב גלבוע נשלח מטעם 'הצינור' לטעום את המנות החדשות של אסף גרניט באל על וסיפק ביקורת על התפריט החדש: "אולי אני המתנשא פה שהייתי דווקא מצפה לאכול איזה סטייק כי שילמתי כל כך הרבה כסף, מציע שאסף גרניט ידאג יותר לנראות ולאסתטיקה, 7 במדד שלנו". וגם: מה מצא במנת החריימה?
ביום ראשון האחרון הכריזה אל על על השקת התפריט החדש למטוסים, לאחר מספר חודשי עבודה מאומצים של הצוותים הקולינריים של אל על יחד עם השף אסף גרניט. באירוע חגיגי שכלל טעימות של מגוון המנות החדשות השתתפו השפים המובילים בישראל, הנהלת אל על ומשפיענים מתחום הקולינריה, חשפה אל על את התפריט החדש שנשמר בסודיות מזה מספר חודשים. התפריט החדש הוטמע באופן מדורג במטוסים החל מיום שלישי, כאשר מבקר המסעדות ניב גלבוע הגיע מטעם 'הצינור' ברשת 13 לערוך ביקורת לתפריט החדש של אסף גרניט באל על.
גלבוע: "אם הדייל לא נחמד ולא מחמם כמו שצריך את האוכל אז אומרים 'אה, אסף גרניט הזה'". המנות הראשונות הן סלט קייל וקרם פטריות, כאשר עליהן אמר גלבוע: "שתי המנות האלה הן פיין דיינינג, אפשר היה למצוא אותן במסעדות יוקרה". העיקריות - חריימה בורי: "חריימה בביזנס? המנה הזאת היא מנה ממש על הכיפאק, גם הקוסוקוס, מרגיש מאוד ביתי. השאלה שלי היא אם נוסע במחלקת יוקרה ירצה לאכול חריימה. קורה לפעמים שמוצאים עצמות, אבל הייתי נזהר מאוד". כריך פרעצל עוף עם אריסה, לימון כבוש וצ'ימיצ'ורי זעתר: "זאת ממש הברקה, לא מרגישים שזה שכב מתישהו קר ועכשיו קיבלתי אותו, יש פה כמות מדהימה של עוף, אני אוהב את זה. יש לי מה לקטר, למה שלא נקבל מגש גם באקונומי? על מנת הפרגית מסאחן אמר גלבוע: "זה נראה ממש מוזר, פה אין את הפיתה של המסאחן, אבל המנה בסדר גמור", על מנת החורשט סבזי אמר: "להגיש מרגש בצבע חום ירוק לא נראה הכי אסתטי בעיניים, הבשר נימוח, זה נורא טעים, הייתי אולי מוסיף יותר לימון". הקינוח - בסבוסה סולת ומוס שוקולד עם קראמבל זעתר: "עוגת סולת לא רטובה מדי, כמו שהיא צריכה להיות האמת ומרגישים את כל הטעמים, יש במוס סכנה כמובן, פרווה, היתרון של הזעתר שהוא קצת מזכיר את הטעם של השמנת הצמחית".
לסיכום אמר גלבוע: "אם אני צריך לסכם, אנשים משלמים הרבה כסף על הביזנס אבל הולכים לקבל פה אוכל סופר אותנטי, השאלה אם זה מה שהם רוצים? אני מניח שעשו סקר ועם ישראל יאהב את הלבנטיניות, אולי אני המתנשא פה שהייתי דווקא מצפה לאכול איזה סטייק כי שילמתי כל כך הרבה כסף. ועדיין אני מעריך את אסף גרניט שלקח את הסלוגן המוכר של החברה ('הכי בבית בעולם') פשוטו כמשמעו, בלי רעש ובלי צלצולים, ועדיין, רק אני מציע שידאג יותר לנראות ולאסתטיקה, 7 במדד שלנו".
כחלק מהחזון הקולינרי שעל בסיסו נבנה התפריט, ניתן דגש על חומרי גלם ממיטב תוצרת הארץ, המשקפים גם את חזונה של אל על להוות גשר המחבר בין ישראל לעולם. השף אסף גרניט אשר ניצח על המטבח במהלך האירוע, עלה על הבמה והסביר על תהליך הרכבת התפריט ועל החיבור האישי שלו: "כור ההיתוך הישראלי תמיד היה ההשראה הקולינרית שלי. חיבור בין יעד ליעד, בין מדינה למדינה ובין תרבות אחת לאחרת. באוויר האוכל שלי נמצא "הכי בבית בעולם", גם חומרי הגלם המקומיים והעכשוויים הנשענים על המתכונים של פעם. אז אם אני פוגש אתכם בצאתכם לחו"ל תיהנו מעוד קצת אוכל של בית. ואם אתם בדרך חזרה ארצה, הנה ביס של ברוכים השבים".
בתפריט שנבנה על פי החזון הקולינרי של השף אסף גרניט ניתן למצוא מנות מגוונות היוצרות פיוז'ן בין המטבח הישראלי המסורתי לבין המטבח המודרני. כך למשל במחלקת התיירים תושק בסוף החודש מנה חדשה- קציצות ברוטב חמוסטה דלעת על מצע אורז ואטריות. תפריט הכריכים השתדרג גם הוא וכולל בשלב הראשון 3 סוגי כריכים חדשים, כולם מורכבים מלחמניית פרעצל איכותית: כריך בריסקט- עם בצל אפוי, איולי שום, ואיולי צ'יפוטלה. כריך גבינת לאבנה טבעונית- עם סלייסים של סלק, גבינת לאבנה טבעונית וסחוג לא חריף, וכריך עוף בצ'ימיצ'ורי לימון. בחודשים הקרובים ייכנסו כריכים נוספים לתפריט למשל כריך "שניצל של שישי" וכן צפויות בשורות חדשות בתחום הכריכים החלביים. במחלקות העסקים והפרימיום מגוון רחב של מנות חדשות, כך למשל שודרגו סלסילות הלחמים, הסלטים שודרגו עם קרוטונים של עבאדי והיוגורטים של משק יעקבס.
המנות עצמן כוללות אומלט '99 פטריות' או קובנה עם רסק, סחוג, וביצה קשה לבחירה.. בארוחות הערב של מחלקות היוקרה הוטמעו מנות ראשונות חדשות כמו למשל ראגו פטריות על קרם פטריות ובצלי שאטה אפויים, סלט קייל עם שאלוט אפוי וויניגרט ג'ינג'ר. בעיקריות ניתן למצוא פרגית מסחאן עם בורגול עדשים ותבשיל מנגולד, חורשט סבזי עם אונטריב ואורז שעריה, או חריימה בורי עם גרגירי חומוס וקוסקוס.
מנכלית אל על, דינה בן טל גננסיה מסרה: "אני גאה להציג בפניכם היום את התפריט החדש שלנו, תפריט שנולד כולו מתוך תפיסת העולם שלנו להעניק חווית שירות הוליסטית. אנחנו שואפים להעניק חוויית לקוח ייחודית וערכית ללקוחותינו, ולאחר ניתוח משובים ושיחות רבות עם לקוחות החלטנו לבחור בשף אסף גרניט לשף החברה. חודשים ארוכים עבדו אנשי אל על יחד עם אסף וצוותו להביא בשורה חדשה ומרגשת בתחום המזון למטוסים. אל על היא הבית של הישראלים בעולם, וככזו בחרנו להעניק ללקוחותינו תפריט המבוסס של אוכל ישראלי מסורתי לצד מודרני, וזאת לאחר שראינו כי 77% מהישראלים מעדיפים לאכול במטוס אוכל ישראלי שמזכיר את הבית".
את השקת התפריט ילווה קמפיין פרסומי רחב עם השף אסף גרניט, והפרזנטור של אל על חנן בן ארי. בקמפיין חנן פוגש את אסף במטוס אל על ומספר לו על חלומותיו בתחום הקולינריה, כאשר אסף נצפה מכין את האוכל החדש במטבח ייחודי שנבנה במיוחד עבור קמפיין זה. לטובת הקמפיין חנן בן ארי כתב והלחין שיר מיוחד שילווה את הפרסומת. בנוסף, את השקת התפריט ילווה פרויקט דיגיטל ייחודי בו בלוגרים וידוענים מתחום המזון והבידור הוזמנו לטעום באופן סודי את התפריט החדש של אל על ולהביע את דעתם. במהלך הטעימות הפתיע אותם שף אסף גרניט ונחשף לביקורת אותה הם נתנו. הפרויקט הדיגיטלי יקודם ברשתות החברתיות.
במהלך האירוע הציגה אל על מספר נתונים מעניינים ממחקר שערכו בקרב נוסעים ישראליים, כחלק מהעבודה על התפריט: 75% ממשתתפי הסקר מעידים כי הארוחה היא חלק בלתי נפרד מחווית הטיסה שלהם. 77% מעדיפים לאכול בטיסה אוכל ישראלי שמזכיר בית. כ-60% דירגו את האוכל בטיסה כאחד מ-6 הפרמטרים החשובים בבחירת חברת תעופה. 85% לא רוצים לפספס את הארוחה ומעדיפים שיעירו אותם לארוחה. נוסעים הטסים לבד חשים רעב פי 1.5 מכאלה שטסים יחד עם נוסעים נוספים. כ-70% לא מביאים באופן קבוע אוכל לילדים מהבית. לא רק האוכל חשוב, גם השתייה 64% מעידים שהמשקאות חשובים לא פחות מהאוכל.
עוד ב-
על רקע נתונים אלה בנתה אל על את החזון הקולינרי המשותף יחד עם השף גרניט בעל כוכב המישלן. השף אסף גרניט נבחר לאחר ש כ- 90% מהישראלים אשר השיבו על הסקר העידו שהוא מסב תחושת גאווה ואמון וכ-75% העידו שהוא מייצג את המטבח הישראלי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(84):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
68.מי ???א 09/2023/15הגב לתגובה זו0 0טס אל עלסגור
-
67.הזמנתי ולא קיבלתיאפי 09/2023/14הגב לתגובה זו0 0אתה מזמין כרטיס טיסה באל על רואה את הפרסומות ובסוף מתברר שאל על חכרה את הטיסה שלך בחברה אחרת ושם אסף גרנית ולא מכין את המזון בקיצור" עבודים עלינו".סגור
-
66.אל על וגרניטMF 09/2023/14הגב לתגובה זו0 0שף דוחה וחברה עוד יותר דוחה. שירות מזעזע בכל טיסהסגור
-
65.אכן לתיירים מוגש קוסקוס, עם קציצות עוף.נחמד. לא יותר מזה. 09/2023/14הגב לתגובה זו0 0תפרטו יותר את המנות של מחלקת תיירים.סגור
-
64.גרניט טל תתחבר לאל עלמאוכזבת אל על 09/2023/13הגב לתגובה זו1 2אני מעריצה של גרניט, עליו לברוח מחברה תת רמה ונמוכה כמו אל על. הם מזלזלים באינטיליגנציה של הנוסעים שלהם ולא יאפשרו לך לתת מכל הלב ...ברחסגור
- טען עוד
-
63.אוהב לאכול בטיסות אל על ועכשיו יותר מתמיד (ל"ת)אייל 09/2023/13הגב לתגובה זו0 1סגור
-
62.תכלס להתמקד באוכל של האקונומי ולא בביזנסג'ף מהאחים רייט 09/2023/13הגב לתגובה זו0 0בלי פלצנות. תפרסמו את מה שנותנים באקונומי. לא לשכוח שעדיין 90% אם לא יותר מהנוסעים לא טסים ביזנס. וזה שהכריך עם הקורנדביף יצא סופסוף מהתפריט, אשרינוסגור
-
בדיוק. דווקא מח' תיירים בם פחות מפרטים (ל"ת)חבל שלא מפרטעם באמת. 09/2023/14הגב לתגובה זו0 0סגור
-
61.טוב שאני לא טס באל עלקובנה וקוסקוס 09/2023/13הגב לתגובה זו1 1קובנה וקוסקוס וחריף? טוב שאני לא טס באל עלסגור
-
60.מי בארץ ניזון מאוכל ישראלי ?א.מ(אנתרופולוג ב.א) 09/2023/12הגב לתגובה זו0 0מה זה בדיוק אוכל ישראלי ? המטבח הערבי? גם לא , אז הסבר פשוט , ישראל זה קיבוץ של אזרחי מדינות אירופה , ספרד , וארצות ערב . במצב הנוכחי מדינת ישראל מושפעת מהתרבות המערבית , ולא "מזרח תיכון "אנשי עדות המזרח של היום מעדיפים אוכל אירופי, בפרט כשזה מגיע במקום שצריך לשלם לדוגמא " מטוס , מסעדה " כמובן שלא יוותרו על בסיס מסוים של מזרחי- כגון " חומוס , חריף , ועשבי טיבול טריים , נראה שאל על לקחו כמה צעדים אחורה , חבל):סגור
-
59.חברה ארורה ומתנשאת.טייסים שמחרימים ראש ממשלה נבחר. בושהאאא 09/2023/11הגב לתגובה זו5 1בושה! בושה!!!סגור
-
58.אוכל טפריט האלעלביל 09/2023/11הגב לתגובה זו0 0לדעתי ואני טס די הרבה האוכל הגרוע ביותר הוא בחברת אל על האוכל לא טעים ותבלינים שמתאימים לאוכלוסיה שאוכלת פקנטי וישנה העמסת פיתות וחומוס ממש אוכל מגעילסגור
-
57.מביאה סנדוויש מהבית, האוכל בטיסות לרב לא טעים. (ל"ת)עדן 09/2023/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
56.אל עלגיא 09/2023/10הגב לתגובה זו0 0האוכל מעניין...מחירים טובים ושירות כן מעניין.אל על יקרים מאוד ואין סיבהסגור
-
תודהריקי כהן בונפיל 09/2023/10הגב לתגובה זו0 0נכון שהמחירים יקריםלי אישית קשה אבל אין לי ברירה הבת שלי גרה בבוסטון ויש טיסה ישירה מתא לבוסטון ככה שלא צריכה להחליף מטוס אני טסה לבדי וזה לא נעים תיתור בחודש יוני טסתי והיחס היה נהדר האוכל היה טעים והשירות בנוסף לפני הקורונה שביקשת מים היו מבאים כוס מים הפעם בקבוקי מים שתיה קרה פחיות חטיפים כול טובסגור
-
55.של שווה לטוס באל על המחירים יקרים בטירוףלא שווה לטוס באל על 09/2023/10הגב לתגובה זו4 1עדיף ליסוע עם חברות אחרות שהם יותר זולות בחצי מחיר מאל עלסגור
-
54.משתדל לא לטוס אלעל ואם זה יקרה לי לא אגע באוכל הזהגומי גם 09/2023/10הגב לתגובה זו2 2במטוס אני מצפה למשהו פשוט ואכיל ולא לתפריט פלZני שכזה. בטיסה אני מצפה לצוות אדיב ומנומס ולא לשחצנים של אלעל. כמה נעים בלופטהנזה, תאי אייר, אייר אינדיה, אמירויות. לכו אלעל ותלמדו אצלם איך מתנהגים לנוסע.סגור
-
53.זכרון קצר לתפריטי דףעדיקו 09/2023/10הגב לתגובה זו1 1זוכר גם את שגב משיק תפריט אל על, זה מחזיק איזה חודש, אחר כך. מתחילים לקצץ ולזייף ובסוף נשארים עם חומוס של אחלה ופיתה יבשה.סגור
-
52.בטטה לא מבושלת בכריך של גאודה ובטטהיוסי 09/2023/10הגב לתגובה זו1 1ביום חמישי בטיסה שיצאה ב 05:00 ללונדון קיבלתי כריך גאודה עם בטטה(?!). הבטטה היתה בחלקה לא מבושלתסגור
-
51.סטייק בטיסות. 09/2023/10הגב לתגובה זו2 0שאוכלים סטייק בטיסות בגלל הפרשי לחץ אוויר הטעם שלו זה של קרטון החברה של דונאלד טראמפ עשתה את זה והגישה סטייקים ואף נוסע לא אהב את זה (החברה כשלה ופשטה את הרגל מאוד מהר)סגור
-
50.רוב המנות מהמטבח הערבי,מה ישראלי פה? (ל"ת)מיקי 09/2023/09הגב לתגובה זו4 2סגור
-
אה זה כי המטבח הערבי זה המטבח הישראלי. (ל"ת)עומר 09/2023/10הגב לתגובה זו0 0סגור
-
49.הגההחניתה 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0המון טעויות תעברו על הטקסט שכונת חייםסגור
-
48.לא משנה מה תאכל במטוס תמיד יהיה לזה טעם של מטוסהמבין 09/2023/09הגב לתגובה זו4 0חחחחסגור
-
47.אל על אתם מבישים מחירי טיסה בשמייםענת 09/2023/09הגב לתגובה זו1 0שום אוכל לא יגרום לנו לטוס איתכם !!!סגור
-
46.ניב גלבוע מחפש פין בכל פינה (ל"ת)ניר 09/2023/09הגב לתגובה זו4 0סגור
-
45.הלך על אל עלנאוה בלוך 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0אני מרחמת מאוד על הדיילים.השרותים יהיו מסריחים תדיר.כנראה שצריך גם קצת הבנה בתעופה בתיירות באורחות חיים ולא רק טעימות של כתבלבים כדי לדבר ואף לכתוב על ארוחות בטיסה...לפני עשרות שנים הוזמנתי למטבח של אייר פראנס בפאריס.חשבתם על זה?מתביישת בכם.סגור
-
44.אל עלאברהם 09/2023/09הגב לתגובה זו1 0מרמה את. נוסעיה, בפרסומות לא מצויין כי המזון המשודרג הוא רק לעסקים.. דירשו גם בתיירות את התפריט הזה. הם לא ציינו אחרתסגור
-
43.למה??מאוכזב 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0למה לנטרל את מנת הדג עם גלוטן? לא רוצה את מנת הדג נטולת הגלוטן כי היא לא טעימה.. רוצה חריימה אבל עם אורז לא עם קוסקוס.. הושקעה מחשבה רבה, אבל עדיין פספסתם בקטנותסגור
-
42.כריכיםליאור 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0שני סוגי כרכים , לא משהו בכללואין שום כריך דל שומן .סגור
-
41.השאר יקבלו חרול אורז הקוקוס, בייגלה ואולי סנדוויץאיש 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0לא ביקשנו אסף גרניט, סתם אוכל פשוט של פעם במחלקת נוסעים, אולי סנדוויץ' טוב. חלופת נשנוש בטיסה של מעל ל 4 שעות ומרווח רגליים בלתי אפשרי במחירי אל על, לא סביר. אוהבים את אל על, יש מה לשפר.סגור
-
40.כבר שנים לא טסים באל על!! (ל"ת)הכי לא בבית 09/2023/09הגב לתגובה זו5 0סגור
-
39.מנת שקשוקהכהן ויולט סיגל 09/2023/09הגב לתגובה זו0 1רק אומרת, טסתי במחלקת עסקים בתאריך 3/9/24 הוגשה לי ארוחת בוקר צימחונית לבקשתי מראש. המעיין שקשוקה הייתה ממש ניראית רע וכן לא אכילה בעליל. שאר המנת כרוחת הבוקר היתה עממית ביותר וזה במחלקת עסקים עם כל הטררם המלווה לה.כוונתי לפריסת מפה לבנה כאילו מי שישמע....מה כבר הולך להיות מוגש...סגור
-
38.אוי אספי, 7 מגלבוע... תבעט בפח. (ל"ת)ישראלי 09/2023/09הגב לתגובה זו2 0סגור
-
37.אלעלשמעון 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0אסף הוא האדם הכי מתאים לייצג את המנות העדכניות הטעימות שיש ואדון ג’ילבון איש מאוס דוחה ושחצן עם חיך של קרנףסגור
-
36.עדיין לאאדי 09/2023/09הגב לתגובה זו1 0ואני אמשיך לטוס בחברות אחרות רק לא עם אל על.סגור
-
35.לעשות כזה רעש עבור חלק מצומצם מהנוסעיםנוסעת 09/2023/08הגב לתגובה זו1 0הרי כל היתר יקבלו סנדויץ'. קישקוש, בגלל האוכל לא חטוסו יותר נוסעים באל על. השרות נשאר רע כמו קודם. מי שלא חייב, בגלל יעד מסוים, יעדיף חברה אחרת.אגב, מי בכלל רוצה חריימה במטוס? זו מנה כ"כ נמוכה.סגור
-
הנוסעים הרגילים פשוט לא קיימים מבחינת אל על.אל על 09/2023/11הגב לתגובה זו0 0קראו את דברי המנכ"לית, אנחנו הנוסעים הרגילים פשוט לא קיימים מבחינת אל על.סגור
-
34.כמה אפשר לבזבז מילים וזמן על טמבל כמו גרניט שבטוחדיילת 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0שהוא נכס לחברה האנושית. אל על סומכת על תבשיליו של יצור עם הבעה של טמטום וגם התנשאות? תשקלו זאתסגור
-
33.נשמע אוכל עדתי מדישירלי 09/2023/08הגב לתגובה זו1 0הייתי שבוע שעבר בטיסה ונתנו כריך רוסטביף שטבע במיונז , איכס, מי שם מלא מיונז, כי הכריך והבשר היו טעימים, אבל מיונז??? תנו לי שניצל ותפו"א שחמחמים וסלט ולא את כל המישמש מלמעלה. לא כל אחד אוהב אוכל טריפוליטאי/מרוקאי. אני הייתי מתאכזבת מהרוב.סגור
-
32.איך אתם עפים עלבני 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0אסף גרניט מי ישמע...כמוהו אצלי במונטריאל יש 40 משלין כול שנה ולא עושים מזה שום רעשסגור
-
31.סנדביץזוהר 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0קיבלנו במחלקת תיירים סנדביץ מקומט וקר.לא נגענו.לא מאמין שלאסף גרניט יש יד בדברסגור
-
30.לא טעמתי אבל אין סיכוי שאני אקנה כרטיס בשביל קוסקוסלא טעמתי אבל... 09/2023/08הגב לתגובה זו3 0נראה לי מיותר להוציא עוד כמה מאות שקלים בשביל איזה קוסקוס יבש שחיממו במיקרו. אני מעדיף את הקוקוס של אמא שלי.. הרבה יותר טעים. מעבר לזה שבטיסה עם האוויר הממוחזר אין לי חשק לאוכל. יש לי חשק למקום נורמאלי לרגליים. עדיף שבזה תשקיעו.סגור
-
29.ממש ממש לא טעים.טל 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0לא עומד בשום ציפיות...כגודל הבחגן סביב זה, גודל האכזבה!!סגור
-
28.אוכל באל על..לא אוכלת בטיסות 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0אנשים תרגיעו...טסים כמה שעות ולא צריך ארוחת שחיתות.טסתי באל. על בליחה והגישו ארוחת ערב-חומוס,שניצל,דג.כל המטוס הסריח מאוכל.תנו סנוויצים ראויים וכולם יאכלו את עצמם לדעת ביעד הנחיתה.סגור
-
27.בינונירונן 09/2023/08הגב לתגובה זו1 0טסטי היום ד לפנות בוקר ל LAX יצא לאכול את התפריט החדש , החרימה היה לא טעים , יותר מידי צינצנות עם דברים לא ברורים , עוגת סולט לא היתה, בארוחת הבוקר הפטריות לצד החביתה לא בתוכה אבל סביר מאוד, כריך אכן רק עם גבינה, לא נפלתי מהארוחות אולם השרות לאורך כל 15 שעות הטיסה היה מדהים וזה החשוב ביותר , לא מחפש חוויה קולינרית בטיסה ,מחפש שרות אותו קיבלתי במנה גדושהסגור
-
26.הבחור צודקיוסי הקטן 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0עושים את הכל מסביב לאוכל הזה כמה כסף זה סטיק ???סגור
-
25.ותשעים אחוז יקבלו סנדביץ עם גבינה. (ל"ת)חבל שלא דייקתם 09/2023/08הגב לתגובה זו6 1סגור
-
מזל יותר משכל (ל"ת)תלאביבית 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0סגור
-
24.לא ניתן!שף תאילנדי 09/2023/08הגב לתגובה זו5 0מנות שהוכנו/בושלו 24 שעות קודם לטיסה , הכסנה טיסה 40 שעות....זה לא אכיל זה חארטה בפיתה יבשה לציבור !סגור
-
23.ניב גלבוע נכנס אצלי לקטגוריה של חיים לווינסוןאבי מהגליל 09/2023/08הגב לתגובה זו4 12 אנשים רעים,ומתנשאיםסגור
-
היה מתתלאביבית 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0לוינסון מאוד שנון.סגור
-
22.רק המחיר קובע,אוכל יש בכל מקום (ל"ת)פיפו 09/2023/08הגב לתגובה זו4 0סגור
-
רק אני קובע פה (ל"ת)בני 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0סגור
-
21.רק לעשיריםארז 09/2023/08הגב לתגובה זו7 0חבל שעושים הרבה רעש על זה כאשר רוב הנוסעים בכלל לא יהנו מהאוכלסגור
-
מזל גדול (ל"ת)נאוה בלוך 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0סגור
-
לא הבנתי אם יש קאצ בכתבה (ל"ת)רון 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0סגור
-
20.ביקורת אוכלאני 09/2023/08הגב לתגובה זו3 1מי מענה את גלבוע להיות מבקר מסעדות ואוכל? האיש הזה בהינף קולומוס גודע את פרנסתם של רבים.סגור
-
19.חיי בעולם הדמיוןאיציק 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0יש לך הכול ואיו לך כלום לך תחזור בתשובה שלמהסגור
-
18.מה חריף??אזרח מודאג 09/2023/08הגב לתגובה זו3 0אסף מה שמת חריף במנות יש 300 אנשים על מטוס ו2 שירותים מה אתה עושה?????סגור
-
17.אסף גרניט אלעלאיילה 09/2023/08הגב לתגובה זו3 0ומה עם הנוסעים הרגילים? הכריך שהוגש היה מזויע בלתי ראוי לאכילה גם את השקתם?סגור
-
16.קוסקוס?יאיר 09/2023/08הגב לתגובה זו1 0בלי חלילה שמץ גזענות.לתת לאשכנזי להכין קוסקוס זה כמו לתת למרוקני שהכין גפילדפיש.שלא נדבר על החריימה שכל תבשיל עם דג קוראים לו חריימה וכמה זה לא נכון.אבל קוסקוס זה מאכל אהוב וטעים ואייך שלא יעשו אותו הוא ירשים. למרות שכבר יצא לי לאכול קוסקוס באיירפרנס בדרך לטוניס וזה היה מזוויעסגור
-
15.נראה לי שנתגעגע לסופלקי והבשר עם הפירהאלי 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0כמה שהם נמאסו נראה לי שהאוכל של חרטט גרניט הרבה יותר גרועסגור
-
14.ניב גלבוע מתנשא. אחלה מנות וחברה נהדרת (ל"ת)שמעון הפחח 09/2023/08הגב לתגובה זו4 4סגור
-
אתה על כדורים כנראה (ל"ת)אני 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0סגור
-
13.טבחיםסמדר 09/2023/08הגב לתגובה זו2 1בשנות ה 80 כול התלמידים הנכשלים שלחו אותם ללמוד טבחות היום הם גיבורי תרבות בושהסגור
-
גם היום לא בדיוק העפרונות הכי מחודדים... (ל"ת)ישראלי 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0סגור
-
12.מי יכול לאכול אוכל שלו? רק מהשם שלו אני מקיא כבר (ל"ת)יובל 09/2023/07הגב לתגובה זו1 1סגור
-
11.מישהו ראה אוכל באלעל?צהוב 09/2023/07הגב לתגובה זו5 1נסעתי 5 שעות טיסה אקונומי קיבלתי סנדוויץ' של לורד סנדביץ', לא גרניט ולא פורצלן. אז מה הקשקוש הזה שמעל ל 60 מהטיסות לא מקבלות כלום, הונאת הציבור.סגור
-
10.די מספיקTrio 09/2023/07הגב לתגובה זו0 3אתה שף תמציא לי מזון ללא בעלי חיים.סגור
-
מזון?סס 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0תאכל קש!סגור
-
9.אוכל אלעלמשה המגניב 09/2023/07הגב לתגובה זו4 0יש אולי איזה משהוא לאשכנזים לאכול בלי להזמין כיבוי אש?סגור
-
8.אל על חרטה של חברהואקום 09/2023/07הגב לתגובה זו4 1אתמול חזרנו לארץ עם אל על והגישו לנו כריך מהרפרטואר החדש של אסף גרניט. זאת הייתה לחמניה עם גבינה מותכת. וואו איזו יצירה מפוארת!!!! אל על משקיעים בחרטוט ולא בנוסעים. לא טסים איתם יותר (האוכל הוא לא הסיבה העיקרית), הזלזול שלהם בנוסעים במחלקת תיירים הוא בוטה ברמה מגעילה. כל מה שמעניין אותם אלו הנוסעים במחלקת עסקים ומחלקה ראשונה וזה מתחיל משלב הבידוק ועד הנחיתה.סגור
-
7.למה לא אריזות מתכלות כמו בהרבה חברות תעופה שמגישים את הרוני 09/2023/07הגב לתגובה זו2 0רוב החברות עברו להגשת המנות החמות והכרות לאריזות מתכלות ללא צורך במיחזור מיוחד .ואין צורך להגיש את המנות שוב ושוב באותם אריזות פלסטיקסגור
-
6.0 קשרי משקיעים (ל"ת)תום 09/2023/07הגב לתגובה זו0 1סגור
-
5.חברה פחאיציק 09/2023/07הגב לתגובה זו3 1לא יעזור מיתוג מחדש חברה על הפנים,איחורים,עיכובים שרות לא טוב ומחירים גבוהים לעומת המתחרים.....סגור
-
אתה פח, אין על אל על (ל"ת)טל 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0סגור
-
4.במקום להוריד את מחיר הטיסותאמיתי 09/2023/07הגב לתגובה זו2 1במקום להוריד את מחיר הטיסות היקר באל על משקיעים על שף אין שכל אין דאגותסגור
-
3.שנים היה קוסקוסאני 09/2023/07הגב לתגובה זו4 0במשך שנים היה קוסקוס עם קציצות ברוטב אדום ושעועית, וזה היה סבבה... מה צריך את כל השטויות האלה, איולי שום ומוס זעתר? נשמע פלצניסגור
-
לא אוכל ישראלי. מרוקאי (ל"ת)טא 09/2023/07הגב לתגובה זו3 1סגור
-
2.סוף.סוף העיפו את הכריך הדוחה שנתנו באל על (ל"ת)ענת פניני 09/2023/07הגב לתגובה זו1 0סגור
-
כריכים גרועיםהנוסע המתמיד 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0בטיסות קצרות מקבלים כריכים בלבד כשעל הע השקית מצויין השם של אסף גרנית. שני סוגי הכריכים: גבינת גאודה ולבנה טיבעוני גרועים שלא ניתן לתאר. בושה!!!!סגור
-
1.לא טעיםחחח 09/2023/07הגב לתגובה זו3 1האוכל לא מזמין וניראה לא טוב וגם לא טעיםסגור
-
תכחס, באמת לא טעים (ל"ת)טח 09/2023/08הגב לתגובה זו0 0סגור