מדדים ומחקרים

רולדין, מיקי שמו או דודו אוטמזגין: זו הסופגניה הכי טעימה בארץ

איזו סופגניה היא הטעימה ביותר? שפים ומבקרי אוכל טעמו את המותגים היוקרתיים בלי לדעת איזו סופגניה הם טועמים, ואלה התוצאות המפתיעות לפי ניתוח של: טעם, מראה, איכות בצק ומילוי
מערכת ice |  1
סופגניות-אילוסטרציה AI
השפים הקבועים במבחן הטעימה שבתוכנית חיסכון שבחדשות 12, הכריעו בין מותגי הסופגניות הידועים, במבחן בו לא ידעו איזו סופגניה שייכת לאיזה מותג, והתוצאות לפניכם.
על הכתר התמודדו: בוטיק סנטרל (סופגניה ב-8 שקל), רולדין (8 שקל), מיקי שמו (7 שקל), ביסקוטי (8 שקל) ודודו אוטמזגין (8 שקל). בין השופטים שבחנו את הטעמים: גולן גורפינקל ואמיר קמינר עיתונאי ידיעות אחרונות.
עוד ב-ice על סופגניות וחנוכה:
על הסופגניה של בוטיק סנטרל השפים כמעט היו תמימי דעים בכל שהם לא אהבו את טעמה, אך המילוי "תות אמיתי" היה נהדר עבורם. אחד מהשפים העיר לגבי הבצק: "הסופגניה עצמה בפנים שלה הוא מתפורר, זה לא באמת בצק של סופגניה, הוא יבש מדי". על הסופגניה של רולדין החמיאו השפים לצורתה: "יש פה אלסטיות היא לא מתפוררתף זה הבצק שהיינו רוצים". אמיר קמינר הוסיף דווקא ביקורת שהריבה מתוקה מדי.
לאחר מכן הגיעה הסופנגניה של מיקי שמו, עליה אמרו "יש הלימה בין המראה שלה לטעם שלה - משעממת", מאידך היו כאלה שאהבו אותה בקרב השופטים שנחלקו בדעתם. "הבצק שמיימי" אפילו נאמר. על הסופגניה של ביסקוטי, לחצו השפים כדי להראות את כמות השמן שיוצאת החוצה, אך היא הייתה טעימה לשפים וגם הבצק. על הסופגניה של דודו אוטמזגין, השפים הביעו בתחילה ביקורת: "יבשה, היא פלסטית" והוסיפו: "אין לה טעם של סופגניה, לא טעים". 

לאחר ניקוד השפים, אלה התוצאות: במקום הראשון - רולדין, אחריה במקום השני - מיקי שמו, השלישית - ביסקוטי, הרביעי - דודו אוטמזגין, החמישית: בוטיק סנטרל.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    בלון נפוח
    דודו אוטמזגין 12/2024/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא סתם מכר את הרשת... תחילת הסוף
    סגור