נדל"ן ותשתיות
רשת ההמבורגרים האהובה מתרחבת בישראל: 6 סניפים חדשים בדרך
רשת ההמבורגרים פרימיום הכשרה, בורגר סטיישן, מתרחבת בהשקעה של 5 מיליון שקל, בשנה הקרובה תגדיל הרשת את מספר הסניפים שלה באופן משמעותי ותשלים בכך מהלך בן שנתיים של התרחבות שבו השקיעה סך של 11 מיליון שקל, ההמבורגרים של בורגר סטיישן עשויים מבשר בקר משובח שנטחן מדי יום בכל סניף
בורגר סטיישן, רשת ההמבורגרים פרימיום הכשרה, מתכננת להגדיל בשנה הקרובה באופן משמעותי את מספר הסניפים שלה, ולפתוח עד סוף שנת 2025 שישה סניפים חדשים. ההשקעה הממוצעת לסניף מוערכת בכ-800,000 שקל ובסך הכל תשקיע הרשת השנה במאמץ ההתרחבות שלה סך של כ-5 מיליון שקל. בכך תשלים הרשת מהלך של התרחבות בן שנתיים, שבו השקיעה סך של 11מיליון שקל.
הרשת מונה כיום 14 סניפים. הסניפים החדשים ייפתחו בחולון, בחדרה, בראש העין, באשדוד, בבאר שבע ובירושלים. בשנה שעברה נפתחו ברשת 5 סניפים: בתל אביב, במודיעין, בבת ים, בהוד השרון וברחובות.
רשת בורגר סטיישן הוקמה בשנת 2019 ונרכשה לפני כשנתיים על ידי שלומי גדות ואנדריי בוברוב, בעליה הנוכחיים. לשניים יש ניסיון אישי עשיר של 15 שנה בתחום המסעדנות. יתרונה הגדול של הרשת הוא באיכות הבשר ממנו עשויים ההמבורגרים – מדובר בבשר בקר איכותי, משובח וכשר, שנטחן יום-יום בכל אחד מסניפי הרשת.
שלומי גדות, מבעלי רשת בורגר סטיישן, אמר כי "מגמת ההתרחבות של הרשת היא פועל יוצא מהביקוש הגדול למוצרים שלנו. אנחנו פונים לקהלים מגוונים, החל בקהל שמקפיד על כשרות ועבור דרך טבעונים, שאינם אוכלים בשר כלל ומציעים לכולם מוצרים טריים ואיכותיים ללא פשרות.
"הגיוון בהיצע מאפשר לנו להתרחב לערים רבות ברחבי הארץ. בשלב הזה כוללת הרשת 14 סניפים, כולם מעוצבים בסגנון תעשייתי עכשווי ונקי, אליהם יתוספו עוד 6 סניפים עד סוף 2025 ואנחנו מתכננים להמשיך ולהתרחב גם בשנים הבאות ולספק מנות טעימות, באיכות ללא פשרות - וכשרות - ללקוחות שלנו".
עוד ב-
התפריט המגוון של הרשת מציע בצד ההמבורגרים האיכותיים שבזכותם פרצה הרשת לשוק, גם מוצרים טבעוניים רבים כמו המבורגרים טבעוניים, גבינה טבעונית ואף קינוחים טבעוניים. תפריט ההמבורגרים המפורסם של הרש כולל המבורגר קלאסי, המבורגר ספייסי חריף, צ'יזבורגר כשר, המבורגר "סמאש סטיישן" (שתי קציצות על הפלאנצ'ה, גבינה טבעונית עם בצל סגול צרוב) ואף המבורגר טבעוני "ביונד בורגר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(7):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.מנת ביונד, ו טורטיה זה לא מספיקטבעוני 11/2024/10הגב לתגובה זו0 0מנת ביונד ומנת טורטיה,זה לא אופציות טבעוניות. זה לצאת ידי חובה, עם מוצר תעשייתי, גרוע, קטן וחסר טעם. טוב שלא הכינו שניצל טבעול....סגור
-
5.למה?אבי 11/2024/04הגב לתגובה זו0 0המבורגר פרימיום לא יכול להיות כשרסגור
-
4.בהצלחה. אבל במקום לשלם 100-120 שקל תקראו מה אני עושהחחח 11/2024/04הגב לתגובה זו1 0הולך לסופר ומבקש מהקצב שיטחן לי בשר צלעות להמבורגר. זה יוצא 7-8 שקל לקציצה. קונה לחמניית המבורגר מקסימום 4 שקל (יש גם 6 ב-12 שקל). מיונז, קטשופ, בצל, חמוצים זה עוד כמה שקלים להמבורגר. במאה שקל אתם מאכילים בהמבורגר ששה איש. בתיאבון!סגור
-
זה נכון אבלא 11/2024/04הגב לתגובה זו0 0הריח מהכנת המבורגר זה סרחון בבית ליומיים ולנקות הכלזה מעצבן. וגם החיים שלך הם בין הבית לסופר, יש משהו נחמד בלצאת לאכול בחוץ לפעמים. חוויהסגור
-
3.בהצלחה! מחכים לכם בקרית השרון, נתניהגדי 11/2024/04הגב לתגובה זו0 0.סגור
-
2.אחלה רשת לקניות,הסניפים נקיים ומסודרים !! (ל"ת)עופר סוקיה 11/2024/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.איך קוראים בורגר סטיישן הרשת האהובה בישראל או פרמיוםFf 11/2024/03הגב לתגובה זו2 0אלא אם הכתב לא אכל המבורגר נורמאלי בחייוסגור