מינויים

בתיאבון: מלון דן פנורמה תל אביב ממנה שף ראשי חדש

בועז דרור מונה לשף הראשי של מלון דן פנורמה תל אביב, ויוביל את כל המערך הקולינרי של המלון
מערכת ice | 
מלון דן תל אביב (צילום ארכיון מלונות דן)
בועז דרור מונה לשף הראשי של מלון דן פנורמה תל אביב. כך נודע היום (חמישי). במסגרת תפקידו, השף בועז דרור יוביל את כל המערך הקולינרי של מלון דן פנורמה תל אביב, הכולל תפעול מספר מטבחים, חדר האוכל של המלון, מסעדת קפה פנורמה בלובי המלון, מזנון הבריכה של המלון וטרקלין העסקים של המלון. 
בועז דרור הינו שף, יזם ומסעדן בעל רזומה עשיר מאוד שבשנים האחרונות היה שף ובעלים של מסעדות צמחוניות כמו למשל "בית תבורי 1937" בפרדס חנה ומסעדת "מנתור" המפורסמת בבית אורן, לצד ניהול מתחמי הסעדה ברשת המלונות "סלינה".
בעבר כיהן בועז דרור כשף ראשי בחברת קייטרינג "שולץ", שם הוא למעשה היה אחראי על ניהול ותפעול הכנת לא פחות מ-40,000 מנות ביום והפצה בפריסה ארצית מלאה. כמו כן, לשף בועז דרור רזומה עשיר בענף המלונאות והוא שימש שף בכיר במספר מלונות בישראל ביניהם: מלון "אלמא" בזכרון יעקב, מלון רויאל ביץ' אילת, מלון הילטון מלכת שבא אילת ומלון רדיסון מוריה פלאזה בתל אביב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה