אוכל
חם ומנחם: תבשיל טופו עם קארי ירוק בכלום עבודה
ארוחה זריזה, חמה, מזינה ומנחמת. לפעמים לא צריך להסתבך יותר מדי - 10 דקות עבודה ויש לכם תבשיל טופו קארי טעים שלא תוכלו להפסיק לאכול

הימים הקרירים עושים חשק לאכול מנות חמות ומנחמות אבל לא תמיד יש חשק למנות כבדות מדיי. הנה מתכון קל ופשוט להכנה באופן מחשיד, אבל התוצאה? עשירה, ריחנית וטעימה.
מצרכים:
300 גרם טופו חתוך לרצועות דקות
כפית שמן זית
כוס פרחי ברוקולי טריים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
כף ממרח קארי ירוק
מלח, פלפל לבן
300 גרם טופו חתוך לרצועות דקות
כפית שמן זית
כוס פרחי ברוקולי טריים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
כף ממרח קארי ירוק
מלח, פלפל לבן
להגשה: כף שומשום קלוי או צנוברים קלויים

צילום באדיבות יחסי ציבור, חלי ממן
אופן ההכנה:
מחממים היטב את שמן הזית במחבת.
מוסיפים את רצועות הטופו ומקפיצים למשך כחמש דקות. אפשר להוסיף למחבת רבע כוס מים, כדי שהרצועות לא יידבקו).
מוסיפים את ממרח הקארי, המלח והפלפל ומערבבים.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב. מאדים עוד כחמש דקות.
מעבירים לקערת הגשה. מפזרים מעל כף שומשום קלוי או צנוברים קלויים.
מחממים היטב את שמן הזית במחבת.
מוסיפים את רצועות הטופו ומקפיצים למשך כחמש דקות. אפשר להוסיף למחבת רבע כוס מים, כדי שהרצועות לא יידבקו).
מוסיפים את ממרח הקארי, המלח והפלפל ומערבבים.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב. מאדים עוד כחמש דקות.
מעבירים לקערת הגשה. מפזרים מעל כף שומשום קלוי או צנוברים קלויים.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה