השוק
רשת ההמבורגרים נכנסת לפשיטת רגל: תסגור חלק מהסניפים
רשת ההמבורגרים BurgerFi סוגרת סניפים בניו יורק זאת במסגרת ההליך, למרות הסגירה, הם מצפים לבחון אפשרויות חדשות למיקומים אלה בעתיד
טסים לניו יורק? אל תחפשו שם עוד את רשת ההמבורגרים הארצית BurgerFi שהכריזה על סגירת שני סניפיה באזור Upstate New York החל מה-1 בדצמבר, וזאת בעקבות הגשת בקשה לפשיטת רגל לפי סעיף 11. בעלי הזיכיון של הרשת, משפחת ליה, החליטו שלא לחדש את הסכמי ההפעלה בשל "בעיות פיננסיות ברמה התאגידית", לאחר שהחברה האם הגישה בקשה לפשיטת רגל בספטמבר.
BurgerFi, שפירושה "הבורגריפיקציה", היא רשת מסעדות מהירה מפלורידה, הידועה בהמבורגרים מקצועיים העשויים מבקר אנגוס מרעה, ומציעה תפריט מגוון הכולל עוף ללא אנטיביוטיקה, נקניקיות קובה, צ׳יפס טריים, גלידת קאסטרד, בירה יקבים ויין. החברה, אשר מחזיקה גם ברשת מסעדות Anthony's Coal Fired Pizza, דיווחה על הפסדים של יותר מ-18 מיליון דולרים ברבעון שהסתיים ב-1 ביולי.
בעל הזיכיון, ביל ליה, הביע את תודתו ללקוחות הנאמנים ולצוות המסור, וציין כי למרות הסגירה, הם מצפים לבחון אפשרויות חדשות למיקומים אלה. שני הסניפים באזור Capital Region היו היחידים של BurgerFi באזור Upstate New York, כאשר לרשת ישנם כ-100 סניפים סך הכול, כולל שני מסעדות בעיר ניו יורק ואחת באזור לונג איילנד.
משפחת ליה, המוכרת כמשפחת סוחרי מכוניות מקומית, פתחה את הסניף הראשון של BurgerFi באזור לפני תשע שנים בשיתוף עם המסעדן אנג׳לו מאזון. למרות סגירת הסניפים, המשפחה עדיין מחזיקה בנכסים ובוחנת אפשרויות עתידיות לנדל״ן אלה.
עוד ב-
הסגירה משקפת אתגרים כלכליים רחבים יותר בענף המזון המהיר, הכוללים עלויות מזון גבוהות יותר, שכר עובדים מוגבר ועלויות תפעוליות מורכבות. BurgerFi, שנאבקת לשרוד בסביבה העסקית התובענית, מדגימה את האתגרים העומדים בפני רשתות מזון מהיר בעידן הנוכחי, שם תחרותיות, עלויות והעדפות צרכניים משתנים יכולים להכריע גורל של מותגים שלמים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה