תרבות ופנאי

עידן אלתרמן נפצע בזמן צילומים לקמפיין: זו התקרית הכואבת

עידן אלתרמן שמתחזק קריירה משגשגת מאז שנות ה-90, הוא הפרזנטור החדש של העיר אילת. במהלך הצילומים הוא נפצע מאלמוג אבל לא נתן לזה לעצור אותו 
מערכת ice | 
עידן אלתרמן בקמפיין (צילום בועז סמוראי)

השחקן והקומיקאי עידן אלתרמן עבר דרך ארוכה מאז נווה חמציצים. אחרי שנים בעולם המשחק והמוזיקה, אלתרמן יהיה הפנים החדשות של העיר אילת. הקמפיין הדיגיטלי החדש יקדם את אילת פלוס, אתר אינטרנט שמרכז את כל הפעילויות שיש לעיר הדרומית להציע. 

תמורת ההשתתפות בקמפיין, אלתרמן שלשל לכיסו עשרות אלפי שקלים. במהלך הצילומים לקמפיין אלתרמן היה צריך לצלול, לרחף, ללבוש בגדי אשה ולהיכנס לדמויות של ברמן ומלצר. את כל זה עשה ברגל חבושה לאחר שנפצע מאלמוג בהכנות לצילומים. 
הקמפיין האחרון שבו השתתף אלתרמן היה עבור חברת טריא שמציעה פתרונות פיננסיים דיגיטליים. כשהקמפיין יצא למדיה, החברה אמרה שבחרה באלתרמן כפרזנטור משום שהוא נחשב קונצנזוס בחברה הישראלית בזכות אופיו הקליל וההומוריסטי. 
 


לפני כמה חודשים, אלתרמן התראיין לכאן 11 וסיפר על ההצלחה הפנומנלית שהיתה לו ולאבי גרייניק בשנות ה-90. הוא דיבר גם על קריירת המשחק והסטנדאפ, סיפר על הזוגיות שהסתיימה עם אשתו לשעבר וחשף בת הזוג צמרת שהכניסה משב רוח רענן לחייו אחרי גיל 50. בראיון אחר אלתרמן סיפר שהגיל עשה לו רק טוב, וכיום הוא מקבל את עצמו ואוהב את הגוף שלו יותר מאי פעם. 

במהלך הקורונה אלתרמן וילדיו הפכו להיות כוכבי רשת כשהעלו באופן קבוע סרטונים שלהם מבצעים ומנגנים שירי רוק שונים בכישרון רב. הסרטונים המשפחתיים זכו להצלחה גדולה ברשת ועוררו עניין בכלי התקשורת השונים. 
 

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה