תרבות ופנאי

השפים יבשלו מולכם על הבמה - ואתם תזכו לטעימה

יוסי שטרית, ארז קומורובסקי, הבלוגרית רותם ליברזון, לייזה פאנלים ועוד שלל שמות בולטים מעולם האוכל יופיעו על הבמה הקולינרית החדשה THE BIG KITCHEN של אורט דן גורמה עם סדנאות מאסטר קלאס הכוללות הדגמות, טעימות, סודות בישול של שפים, שיחות מומחים, והכל באולם שבמרכזו מטבח ומסכי ענק
מערכת ice | 
שיר הלפרן (צילום שיר הלפרן)
המרכז ללימודים קולינריים אורט דן גורמה משיק היום את הבמה הקולינרית של ישראל THE BIG KITCHEN, אולם ענק ומאובזר, ייחודי בארץ, אשר יציע הופעות לייב וסדנאות מאסטר קלאס, הכוללות הדגמות וטעימות של סודות הבישול והטכניקות של השפים, הבלוגרים ומומחי הקולינריה המובילים בישראל.
בין השפים, בלוגרים ומומחי הקולינריה שיופיעו בחודשים הקרובים בביג קיצ'ן של אורט דן גורמה: השף יוסי שטרית ממסעדת היבה, השף והאופה ארז קומורובסקי, השף ירון קסטנבוים ממסעדות M25  ו- Meatmarket, השפית אביבית פריאל מאוזריה, שיראל ברגר שפית OPA, הבלוגרית רותם לייברזון, האופה אורן חג'ג' (אדון שיפון), הקונדיטור דוד לאור, הבלוגרית לייזה פאנלים ועוד.

צילום: ירון זהבי 
ה-BIG KITCHEN, הממוקם באורט דן גורמה ברח' נס לגויים 53 ת"א, הינו אולם ענק עם מעל 300 מושבים אשר במרכזו מטבח מאובזר עם מערכת של 4 מסכי ענק, מערך מצלמות תקריב לצד מערכות הקלטה ושידור LIVE ומערכת סאונד איכותית.
הרכיבו ויצרו את התכנים, השף אבי שטייניץ, המנהל המקצועי של אורט דן גורמה, בשיתוף עם אוצרת התוכן של ה-BIG KITCHEN, שיר הלפרן, יזמת קולינרית, בוגרת הקורדון בלו ויזמית ובעלים של שוק האיכרים בנמל תל אביב מזה 16 שנים. 
הנושאים הקרובים לליבה של הלפרן כמו: מטבח מקומי, יצרנים מקומיים, כתות אומן וחומרי גלם, יעמדו במרכז הנושאים של הביג קיטשן יחד עם נבחרת של שפים ושפיות, בלוגריות של אוכל, ויצרנים מקומיים המובילים בארץ והמומחים בתחומם. 
התוכן של הביג קיטשן מחולק לסדרות:
״מהאינסטגרם לביג קיטשן״ – הבלוגריות הקולינריות המובילות כמו לייזה פאנלים ורותם ליברזון יגיעו להדגמות חיות כולל חתימות על ספרים וראיון אישי איתן. 
״כיתת אומן״ – המומחים בתחומם יעבירו כיתות אומן, כגון: יוני אברהם מפרסקה פיצריה יגיע לכיתת אומן על פיצה נפוליטנית, ואדם זיו (בוזה, גלידת גן עדן) יעשה כיתת אומן על גלידה ועוד. 
״המטבח הישראלי 30 שנה למהפכה״ – איפה הכל התחיל? האם יש בכלל דבר כזה "מטבח ישראלי"? ולאן ממשיכים מכאן? ז׳אנה גור (עורכת ומייסדת של המגזין "על השולחן" ומחברת ספרים על אוכל ישראלי ויהודי) מארחת את השפים והשפיות המובילים בישראל לשיחה והדגמה מעוררת תאבון. מתארחים: השפים ארז קומרובסקי, עזרא קדם ויוסי שטרית וכן צמד השף-קונדיטוריות מיכל בוטון ואנה שפירא ("עמיתה").
"ג׳ם סשנים קולינריים של שפים ויצרנים/חקלאים" – השפית אביבית פריאל (אוזריה) תבשל עם שמן הזית של עידו מבית הבד פתורה, שיספר על יצרנות שמן זית מקומית. השפית שיראל ברגר (OPA) תבשל אוכל עונתי בדיאלוג עם אמיר פלדמן מחוות למשמרת, ואורן חג׳ג׳ (אדון שיפון) והשף ירון קסטנבוים (M25) יעבירו מופע משותף מעורר תאווה של לחם ובשר. 
התוכן בביג קיטשן מחובר גם למצב עולם האוכל בשנה האחרונה וייתן ביטוי ליצרנים ושפים מצפון הארץ בהדגמות ובמכירה במקום. את כל המופעים בביג קיטשן תנחה ותוביל אוצרת התוכן שיר הלפרן.
המופע הראשון מהאינסטגרם לביג קיטשן עם רותם ליברזון יתקיים ב-17.11.24. ליברזון, מבלוגריות האוכל המובילות בארץ תגיע לביג קיטשן למפגש מרגש עם שיר הלפרין ושם תספר על ראשית דרכה ועל הדרך המקצועית שעברה. כמו כן, ליברזון תספק הצצה למאחורי הקלעים של הבלוג וחשבון האינסטגרם המצליח שלה, כמו גם למתכונים המנצחים מהמטבח הביתי.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה