כסף וצרכנות

פקטורי 54 נכנסת לתחום חדש: איפה פתחה הרשת בית קפה?

רשת פקטורי 54 משיקה בית קפה בקניון רמת אביב בשיתוף עם Mae. מדי עונה ישיק קולקציות ייחודיות של משקאות ומוצרים נלווים. ומה היה לבעלים לומר על ההחלטה?
מערכת ice | 
פקטורי 54 קפה (צילום סטודיו פקטורי 54)
לא רק ביגוד ואופנה. רשת פקטורי 54 משיקה בית קפה בקניון רמת אביב בשיתוף עם Mae. בית הקפה שממוקם מול חנויות פקטורי 54 ופולו ראלף לורן מציע מגוון משקאות קפה, מאצ׳ה ויין, ומדי עונה ישיק קולקציות ייחודיות של משקאות ומוצרים נלווים.
"בשנת 2006 פתחנו את אספרסו בר הראשון בקוסטה ריקה. ב-2011 פתחנו את חברת ה-specialty coffee הראשונה בישראל", מספר אוהד דוקס, הבעלים של קפה מאה. "היום, לאחר שביססנו את מהפכת הגל השלישי בארץ, אנחנו גאים לייצג את אזורי הגידול הטובים בעולם, את החקלאים והיזמים המובילים את תחום הקפה העולמי. וזה בעצם כל הסיפור: רגל אחת ארצות המקור, והרגל השנייה כאן, בישראל".

"אנחנו היבואנים של הקפה, שקלייה שלו מתבצעת בישראל, ברמת גן. אנחנו מחזיקים זן ערביקה בלבד, כל זן קפה שלנו מגיע מאזור גידול אחר, ואנחנו משתדלים להפיק ממנו את הטעמים שמגדירים את תנאי הגידול שהוא היה בו - אדמה, גובה ומים. זה בעצם 'טרואר', מונח שמגיע מעולמות היין. צוות הקלייה שלנו מקצועי ביותר ומשתתף בפעילויות בינלאומיות. את כל זה אנחנו עושים כדי להביא את הכי טוב שאפשר לכוס הקפה של כולנו", מוסיף אוהד.
צוות הבריסטות עובר הכשרה ארוכה על מכונת הקפה ועל מגוון המשקאות, המאפים והשוקולדים המוצעים. הצוות המיומן ומכונת הקפה יוצרים ללקוחות את החוויה האולטימטיבית. בבית הקפה קיימת מכונת הקצפה קרה ומיוחדת, המאפשרת ערבוב של קצף קר בחלק מן המשקאות, על מנת להציע מרקמים חדשים לעולמות הקפה והמאצ'ה. במקום ניתן לרכוש גם את אריזות פולי הקפה של Mae להכנה ביתית, עם ייעוץ של צוות הבריסטות להתאמת פולי הקפה הייחודים לסוג הקפה וצורת ההכנה האידיאלית.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה