שיווק ופרסום

אגאדיר והשף יונתן רושפלד מציגים: "רושפלד אול אין"

כחלק מהמיזם החדש של שף הרשת עמיר אילן, השף הראשון שנבחר להתארח הוא יונתן רושפלד. השף רושפלד מציג את ההמבורגר שלו - "רושפלד אול אין"
מערכת ice | 
יונתן רושפלד (צילום דוד מויאל)

רשת אגאדיר ושף הרשת עמיר אילן, מתחילים בפרויקט אירוח שפים שיציגו את הגרסאות המיוחדות שלהם להמבורגרים עם רטבים מיוחדים ותוספות מפתיעות. הראשון להתארח: השף יונתן רושפלד שמציג את ההמבורגר "רושפלד אול אין".

הרעיון של השף רושפלד היה הפתעה בהמבורגר, מאוד קריספי מבחוץ אבל עסיסי וכיפי מבפנים. בהמבורגר ישנם פלפלים מכל העולם, צ'יפוטלה ממקסיקו ופלפל הצ'או צ'או מסין. הלחמנייה עם התבלינים יוצרת מעטפת קראנצ'ית מאוד גם במגע וגם בזמן האכילה ומבפנים, הקציצה מאוד עסיסית וג'וסית.
 


אגאדיר פתחה את המסעדה הראשונה שלה ברחוב נחלת בנימין בשנת 1997 החלל היה בר ישיבה קטנטן בצירוף מספר שולחנות בודדים, בן רגע הפך המקום למוקד בילוי אטרקטיבי ואבן שואבת לברנזה המקומית.

הרשת הגדירה סוג חדש של מסעדות בישראל: בר מסעדה באווירה לילית וסקסית עם המבורגר איכותי במיוחד באריזת "קזואל דינינג" בילוי עדכני תל אביב וצעיר עם בשורות קולינריות מתחדשות.
ההמבורגר של אגאדיר זכה בפרס ההמבורגר הטוב ביותר בתחרות פרסי האוכל של טיים אאוט במשך עשור ברציפות. כמו כן , נבחר ההמבורגר של אגאדיר לאחד מההמבורגרים הטובים בעולם ע"פ המגזין הנחשב ביזנס אינסיידר.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה