שיווק ופרסום

רשת הגלידות במהלך מטורף לעצמאות: אלו החטיפים שיהפכו לגלידה

גלידה בכחול ולבן: רשת הגלידריות לג'נדה מצדיעה ליום העצמאות עם החטיפים הישראלים ביותר מרשמלו ובמבה נוגט
מערכת ice | 
גלידריית לגנדה (צילום יחצ)
לכבוד יום העצמאות ה-75 של ישראל, לובשת רשת הגלידריות לג'נדה את בגדי החג ומציגה טעמי גלידה חדשים בהשראת החטיפים הכי ישראלים: במבה נוגט ומרשמלו, גלידת במבה נוגט – גלידת על בסיס במבה ושוקולד נוגט בשילוב במבה נוגט וגלידת מרשמלו  – גלידת בטעם מרשמלו בשילוב מרשמלו.

בכל הסניפים של הרשת בארץ, מיוצרת הגלידה באופן יום יומי במקום, יש למעלה מ-70 טעמים, הנעשים לפי הנוסחאות המסורתיות לג'ילטו איטלקי אמיתי ועם מיטב חומרי הגלם והפירות. את הטעמים הם יוצרים עם התוספות המבוקשות ביותר, כמו אגוזי לוז מפיאמונטה, פיסטוקים, טרפלס שמייצרים לבד ושוקולד 100% אמיתי ועוד.  בסורבה משתמשים בפירות טריים או קפואים והיוגורט הוא יוגורט טבעי.
לדודו מינה ואורי פינקלשטיין, חברי ילדות מנהריה, היה חלום לפני 20 שנה להקים בארץ גלידריה איכותית. אחרי השתלמות ארוכה באיטליה הקימו ב2001 את גלידריית לג'נדה, שמונה היום 21 סניפי גלידריות לג'נדה ושני סניפי פרוטבר לשייקים בפריסה ארצית ביניהם סניפי הדגל בתל אביב שדרות רוטשילד, ברחוב דיזינגוף ובנמל יפו.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה