
"בתקופה שבה כללי המשחק משתנים כמעט מדי יום, חובה לתת ביטוי לגמישות מחשבתית"
"אני בוגרת מחלקת קריינים בגל״צ (קד״צ 2000) - אבל פתיחת המיקרופון הראשונה שלי 18 שנים קודם לכן בחדר הלידה בתל השומר".
"הקמת מערכת חדשות הלילה ושידור התכנית היומית הזו מאז קום 'כאן'. הדר פרנקנטל, עורך חדשות הלילה הראשון ואני השקענו חודשים בניסוח והידוק הדרך החתרנית שלנו לספר את החדשות.
תמיר הוד, עורך התכנית היום ואני ממשיכים לנסות לאתגר את השיח ולגוון את הייצוג על המסך - ובלילות שזה מצליח, אני הכי גאה בעולם. אבל חשוב לי לציין שזה לא הישג אישי, אלא קבוצתי ולכן בחרתי לענות לשאלות בלשון רבים - אם תבחרו בי לפרויקט הזה, חשוב לי מאד שכל המערכת שלי תקבל את האות". אז בחרנו, שלכם.
"בעבודה בחדשות, כל יום הוא רגע משברי והאתגר הוא לייצב את הספינה ולזכור תמיד 'למה אנחנו כאן'. לפעמים המשבר הוא כשאין חדשות, לפעמים המשבר הוא בחדשות מתפרצות או בסיפור שמאתגר אותנו והפיצוח שלו לא קל. לפעמים אלה אתגרים טכניים שאין לנו שליטה עליהם. אז, מצד אחד כדי שנוכל להתמודד מקצועית עם כל תפנית, נעבוד קשה ונתכונן מראש ביחד כמה שניתן. מצד שני, האדרנלין הוא חלק משמעותי ממה שמשאיר אותנו במקצוע המשונה הזה".
"הבנתי למה אני עדיין בתקשורת רק בתחילת 2017, כשהסכמתי להצעה מתאגיד השידור הישראלי (בהקמה) להצטרף למסע המרתק שעדיין נמשך. הנקודות התחילו להתחבר - המטען הפמיניסטי, השאיפה לצדק חברתי ושוויון הזדמנויות וגם הוותק והניסיון שצברתי כמחליפה הקבועה של גיא זהר בערוץ 10. בצוות שלנו יש אנשים שכל אחד בדרכו ובזמנו שלו - כצרכני וצרכניות כבדות של חדשות - הבינו שהם רוצים לעשות את זה אחרת".
"פה זה אישי - אבל לידתו של בני בכורי לפני 6 שנים".
1. למצוא שותפים טובים לדרך, שמעניינים ומאתגרים אותך - ולפתח איתם שפה משותפת.
2. להתנסות במגוון מדיות ולצבור ניסיון בכל תחום אפשרי.
3. דיוק כשם קוד - לצפות בשידורים קודמים וללמוד מהם, להשקיע ולמצוא את המילים הבהירות והמכבדות ביותר את הצופה.