עסקי ספורט
שחקן נבחרת ישראל יימכר בסכום עתק? זה מה שטוען סוכן השחקנים
ענאן חליאלי בדרך לליגה האיטלקית? "לא אתפלא אם יגיע לקבוצות האלה, הלוואי שזה יקרה"
מחזור ליגת האלופות ששוחק השבוע היה נהדר עבור הישראלים. אוסקר גלוך כבש צמד אמש (רביעי) בניצחון הגדול של אייקאס 2:4 על קראבח, ולפניו, ענאן חלאילי כבש גם הוא צמד שערים בהפסד של קבוצתו הבלגית, סן ז'ילואז 3:2 למארסיי.
שחקן העבר, אבי נמני שמשמש כיום כאחד מסוכני השחקנים הגדולים בישראל עלה לשידור ברדיו 103FM וטען כי יש התעניינות גדולה לגבי אחד מכוכבי נבחרת ישראל: "אני אומר מידיעה, יש מספר קבוצות בליגה האיטלקית שמאוד מאוד מתעניינות לגביו. אני מעריך שהוא יימכר בסכום של בין 20 ל-25 מיליון אירו".
גם מי שאימן את חליאלי בקבוצת הנוער של מכבי חיפה, מסאי דגו התייחס לעתיד הקריירה של חליאלי: "הוא תמיד דיבר על ליברפול. אני חושב שהוא יגיע לדרג השני בפרמיירליג. או פרמיירליג או ליגה גרמנית, למרות שהוא משחק במועדון שמשחק ב-5-3-2, מערך שמשוחק באיטליה. לא אתפלא אם יגיע לקבוצות האלה, הלוואי שזה יקרה". עוד סיפר על הקשר של שניהם: "דיברתי איתו בטלפון על המאמן החדש שלו ועל מה שהוא עובר".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



