עסקי ספורט

המיליארדר שרכש את הפועל ת"א הגיע לישראל - ונותר מאוכזב

איש העסקים הבריטי, שרכש לאחרונה 15% ממניות הפועל ת"א, הגיע לביקור מיוחד בארץ כדי לצפות בקבוצתו החדשה מקרוב
מערכת ice | 
אלן הווארד (צילום יח"צ)
בחודש שעבר, בהפועל תל אביב אישרו באופן רשמי כי איש העסקים אלן הווארד רכש 15% ממניות הפועל תל אביב. כעת, קבוצת הבעלות החדשה מורכבת מעופר ינאי שמחזיק 60%, רענן כץ עם 10% וגילי מלכה עם 15% ועמותת האוהדים עם 19% נוספים. 
על פי דיווח ב"ישראל היום", לאחר שראה את הקבוצה מקרוב במשחק החוץ ביורוליג נגד מילאנו, הווארד הגיע לישראל כדי לצפות בחבורה האדומה משחקת נגד וילרבאן בישראל אך בשל דחיית חזרת המשחקים לארץ, הוא פספס את ההזדמנות. בחודש הבא, הוא ישוב לישראל ויצפה בקבוצה באחד המשחקים מקרוב. 
אמש (חמישי), האיש החזק במועדון האדום, עופר ינאי התייחס בראיון ל"אולפן היורוליג" לפני משחקה של הפועל נגד וילבראן למבנה הבעלות החדש והטיל פצצה של ממש: "אני היום מנכ"ל נופר אנרגיה, אז אני חייב לקחת צעד אחורה, מנכ"ל זו משרה מהבוקר עד הערב. אני חושב שעכשיו זה הזמן של אחרים לצעוד קדימה, אני אהיה פה לכל דבר שיצטרכו אותי. יש מספיק כאלה שצריכים להצעיד את הקבוצה הזאת קדימה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה