עסקי ספורט

מכבי תל אביב מבטיחה הון עתק: זה הדיווח המכונן

בתום תקופת החידוש, מכבי Rapyd תל אביב החלה במכירת המנויים לאוהדים המעוניינים לתפוס מקום בהיכל. יותר מ-7,700 מהם כבר הבטיחו את מקומם בבית הצהוב בעונה הקרובה
מערכת ice |  3
שמעון מזרחי (צילום אורן בן חקון/פלאש90)
עם כל הכבוד לספונסרים המתחלפים בין עונה לעונה, או ההכנסות ממכירת כרטיסים למשחקי מפתח, מכירת מנויים עונתיים היא הדרך האופטימלית עבור קבוצות הספורט להבטיח את התקציב. למעשה, מכירת המנויים היא הקטר המניע של הקבוצה.
לאחר שהסתיימה תקופת שמירת המקום ומחיר המחדש למנויי מכבי Rapyd תל אביב, הבוקר (שני) בשעה 10:00 נפתחה מכירת המנויים לקהל הרחב. מפתיחת המכירה ועד שעות הצהריים נמכרו למעלה מ-500 מנויים, כאשר סך הכל עד כה, למעלה מ-7,700 אוהדים הבטיחו את מקומם בהיכל בעונה הקרובה.
עונת המשחקים צפויה להיות מרגשת במיוחד, כאשר בישראל נחתו כבר רוב המצטרפים החדשים: לוני ווקר, ג'ף דאוטין ג'וניור, טי ג'יי ליף אורוש טריפונוביץ' ומרסיו סנטוס (אושיי בריסט צפוי לנחות בישראל מחר) אימון פתיחת העונה של עודד קטש ייערך היום. 
כזכור, המנוי כולל את כל משחקי הבית בליגת ווינר סל – מהעונה הסדירה ועד רבע גמר הפלייאוף ונותן זכות ראשונים גם למשחקי היורוליג, כשהמשחקים יחזרו לישראל, בהשלמת פער המחירים.
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    כתבת יחץ
    יואב 08/2025/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אל תסתנוורו
    סגור
  • 2.
    אין סנטרים
    איווי 08/2025/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אין סנטרים 2.11 ומעלה ,כבר 10 שנים גאד דאמיט!!!!
    סגור
  • 1.
    גזלנים
    עוג 08/2025/26
    הגב לתגובה זו
    4 1
    גנבים תחזירו לנו את הכסף
    סגור