ויראלי
רוני קובן בהלם: "זו רולטה רוסית"
המגיש סיפר על רגעי האימה של הטיל האיראני שפגע בבניין בתל אביב: "בבניין שלידינו התנפצו זכוכיות"
בירי האחרון מאיראן הבוקר (שלישי) נפגעו שתי זירות פגיעה בתל אביב, לפחות 3 בניינים נהרסו, מגיש כאן 11, רוני קובן סיפר על הרגעים הפחות נעים.
בשידור ברדיו 103FM סיפר קובן על רגע הפגיעה שאירע סמוך אליו. "הייתי במרחק של כ-3 דקות הליכה מהנפילה בבניין. בבניין שלידינו התנפצו זכוכיות, אצלנו הבניין רעד, זו רולטה רוסית", אמר.
גם מגישת "האח הגדול", לירון ויצמן שיתפה בתחושות הקשות וחשפה כי הפגיעה הישירה הייתה קרובה אליה. "פחות מ-100 מטר מהבית שלי", כתבה בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה.
צפו בתיעוד של לירון ויצמן מזירת האירוע: צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של לירון ויצמן, lironweizman@
עוד ב-
עוד סיפרה על התחושות הקשות של ושל בנותיה ברגע הפגיעה: "ילדות בנות 7 פה במסיבת פיג'מות בממ"ד כמובן, תודה לאל שאנחנו בסדר. אין לי כרגע תובנות, אולי אחרי שהקלונקס יתחיל להשפיע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אפילו לאיראנים נמאס ממנו. (ל"ת)מתפעל ומשתומם 03/2026/24הגב לתגובה זו0 0סגור



