ויראלי

לאחר 12 שנה, כוכב "האח הגדול" חגג: "עשינו את זה"

כוכב העונה האחרונה, ארז מוגרבי סיפר על מה יקרה כשקבוצתו האהובה, הפועל תל אביב תנצח את מכבי תל אביב בדרבי
מערכת ice | 
האח הגדול 2025 (צילום מסך רשת 13)
אמש (שני) הפועל תל אביב שברה סוף סוף את הרצף הארוך של 12 שנה ללא ניצחון בדרבי, וניצחה בתום דרמת ענק בתוספת הזמן את היריבה העירונית, מכבי תל אביב, 1:2. אחד מאוהדיה המושבעים של האדומים עמד בהבטחתו ותיעד את הרגע.
כוכב העונה האחרונה של "האח הגדול", ארז מוגרבי, סיפר בתכנית כי לא אכל ארטיק לימון מאז הניצחון האחרון של הפועל תל אביב בדרבי בשנת 2014. עוד לפני המשחק שיתף את עוקביו בחשבון האינסטגרם בהתרגשות מהמשחק הגדול: "זה מתחיל, האם אחרי 12 שנה ננצח ואני אוכל ארטיק לימון?".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של ארז מוגרבי, erezmugrabi@
לאחר המשחק הוא כמובן חגג וברצף סטוריז הוא תיעד את חגיגות הניצחון שנמשכו עד אור הבוקר ברחבי תל אביב: "מחפש לקנות קרטון של ארטיק לימון", כתב באחד הסטוריז. בסטורי נוסף צילם את הארטיק ועמד ביעד שהציב לעצמו: "עשינו את זה".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של ארז מוגרבי, erezmugrabi@

עוד מתמודדת העונה האחרונה של "האח הגדול" חגגה את הניצחון. בת זוגו של שחקן האדומים, דורון ליידנר, תרצה כהן תועדה יחד איתו בחגיגות הספונטניות של אוהדי הקבוצה ברחוב רוטשילד בעיר.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה