ויראלי

מירי מסיקה ואביב אלוש חוטפים מטל טלמון: "חושבים שזה מיותר" | צפו

המוזיקאית מירי מסיקה עוררה סערה בכך ששיתפה ברילס באינסטגרם כי היא רוצה שהבנות שלה יחגגו רק חגים יהודיים, ולא את חג האלווין - כפי שהן עושות כבר שנתיים ועוררה סערה. אביב אלוש התייצב לצידה, אך כעת שניהם חוטפים מהשחקנית טל טלמון - אשתו של לירן שטראובר: "חושבים שזה מיותר" | צפו
צוף צימרינג |  1
טל טלמון, מירי מסיקה ואביב אלוש (צילום shutterstock, יוטיוב/ כאן 11, אינסטגרם/ talmontal,avivalush)
המוזיקאית מירי מסיקה, נחשבת לאחת הבולטות במוזיקה הישראלית. מלבד להיטי מדינה בביצועה ולהיטי מדינה שכתבה לאחרים, היא גם שפטה בתכניות ריאליטי. ביום ראשון האחרון, שיתפה מסיקה סרטון חדש בו היא מספרת כי בנותיה רוצות לחגוג את חג האלווין שוב (לאחר ששנתיים הן עושות זאת), בעוד היא בעד שיחגגו דווקא חגים יהודיים, ועוררה סערה ברשת; צפו.
יום לאחר מכן, התייצב לצידה השחקן והמוזיקאי אביב אלוש שבשנים האחרונות גם התחזק ביהדות, שגם שיתף לפני כ-3 שנים את הנושא והחל סערה אף הוא. הוא התייצב לצד מסיקה ואמר ברילס חדש ששיתף בעמוד האינסטגרם שלו: "אני לוקח מזה נקודה חיובית מהפוסט שלך, מצד אחד זה מבאס שאנחנו צריכים להגיע לכאב כזה גדול כדי שהזהות שלנו תוגדר מחדש, מצד שני עכשיו זה נהיה לגיטימי לבקר את זה ולהגיד: 'חבר'ה אנחנו מתבלבלים"; צפו.
 

לצד אלו, השחקנית טל טלמון, אשתו של לירן שטראובר שיתפה אתמול רילס חדש בעצמה, וכתבה על הסערה: "יש מי שחושבים שהאלווין בארץ זה מיותר. אני דווקא חושבת שזו עוד אפשרות להכניס ילד לעולם קסום מלא זוהרים ועטלפים מתנפנפים,  לא רואה את זה כחג, אלא הזדמנות נוספת לעשות שמח .בגדול, כל מה שכולל קישוטים, אורות ונצנצים- סיין מי אין! רוצים לראות את תהליך ההכנה? (הכל מ'טמו' כמובן)"; צפו.
 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    את יכולה להכניס לחיי הילד שלך קישוטים בכל יום.
    קריאת כיוון 10/2025/29
    הגב לתגובה זו
    3 0
    בלי האלווין ובלי בטיח.
    סגור