ויראלי
תרצה כהן מ"האח הגדול" בזוגיות חדשה? זה מה שחשפה
כוכבת "האח הגדול" תרצה כהן, התראיינה וחשפה האם היא בזוגיות חדשה, זאת ברקע ההתקרבות של ארז איסקוב ומאי ערב שמצהירים כי הם חברים בלבד: זה מה שאמרה
תרצה כהן אמנם הגיעה רק למקום השלישי באח הגדול, אך ללא ספק נחשבת לאחת הדיירות האהובות על חובבי האח הגדול. לאחרונה נודע כי כהן בת ה-23 חתמה בסוכנות "רייז". המייצגת כוכבי רשת רבים עם מיליוני עוקבים במצטבר. זה היה הצעד הראשונה של הכוכבת לאחר שיצאה מבית האח הגדול.
בנוסף, זה היה רק הצעד הראשון של הדיירת לשעבר כאשר היא הצטרפה גם לנבחרת השגרירים של "רנואר" והצטלמה לקמפיין השנתי של החברה. עוד במהלך שהותה באח הגדול, נודע כי תחזור לשירות מילואים לאחר חג סוכות.
היום (שני) התפרסם ראיון של כהן באירוע של "רנואר" והקולקציה של אוריה אזרן, בו התייחסה כהן לחברות של ארז איסקוב ומאי ערב ואמרה שהיא "שמחה בשבילם", עוד ציינה בהמשך כוכבת "האח" כי היא "רווקה נחשקת", כך דווח ב"mako".
כזכור, כהן היא בת להורים אמריקאים ולה שישה אחים ואחיות. כמו כן, היא קצינת לוגיסטיקה במילואים, ואף עשתה שירות מילואים ארוך בתוך רצועת עזה במהלך מלחמת "חרבות ברזל". כהן זכתה לתמיכה רבה בקרב הציבור בשל שירות המילואים הארוך שביצעה, והיא הוסיפה לעשות וסירבה לקמפיין שהוצע לה לאור התנגשות עם קריאה לחזרה לשירות.
עוד ב-
הסמל הידוע שלה הינו המבטא האייקוני, אותו היא מייחסת לעובדה שבבית הוריה מדברים אנגלית, כי הם לא שולטים בשפה העברית. במהלך העונה, כהן הייתה ביחסים קרובים עם הדייר הדומיננטי שהגיע למקום ה-2 ארז איסקוב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



