ויראלי

מאור ברוכמן חושפת קטע שנגנז משידור: ''הרבה יציאות והערות מיניות קשות''

המודחת מהאח הגדול טענה בפודקאסט: ״ליוסי היו לו הרבה יציאות והערות מיניות קשות שלא נעים לי לפרט והערתי לו על זה. היה יום שהוא אמר אמירה מאוד קשה, הסתכלתי על איסקוב ואמרתי לו ׳בוא נדמיין שהדקה הזאת לא הייתה׳. איסקוב הסתכל עליי ולא ידע מה להגיד, הוא היה בהלם״
מערכת ice |  4
מאור ברוכמן (צילום אינסטגרם/ reshettv)
יוסי בובליל הגזים? כשבוע אחרי שהודחה במפתיע מאור ברוכמן מבית "האח הגדול", כאחת הדיירות הדומיננטיות (והמכעיסות) בעונה הנוכחית, שברשתות לא הפסיקו לדבר עליה, לפני וגם אחרי יציאתה מהבית, היא סוגרת חשבון עם לא מעט דיירים. בפודקאסט של ערן סויסה היא חשפה קטע שלא שודר והוא נשמע בעייתי במיוחד.
בין היתר טענה בפודקאסט: ״ליוסי היו לו הרבה יציאות והערות מיניות קשות שלא נעים לי לפרט והערתי לו על זה. היה יום שהוא אמר אמירה מאוד קשה, הסתכלתי על איסקוב ואמרתי לו ׳בוא נדמיין שהדקה הזאת לא הייתה׳. איסקוב הסתכל עליי ולא ידע מה להגיד, הוא היה בהלם״.
כשהתארחה בשבת ב'אח לילה' סיפרה ברוכמן: "הייתי משוכנעת במאה אחוז שיוסי יודח, אני לא מבינה איך הוא נשאר ולורן הלכה. יוסי לא מורגש בבית. אנחנו חיינו בבית תחת איום תמידי. מהבוקר עד הערב יוסי כל הזמן היה אומר 'אני פה, אני נשאר, הבת שלי שומרת עלי, הבת שלי הכי חזקה בארץ, אסור לריב איתי''.
היא המשיכה וחשפה: ''הוא בא ללורן וצעק עליה 'שחרחורת, אסור לך לריב איתי'. הוא בא ואומר 'מספיק שאני אומר מילה אחת לבת שלי ואת בחוץ'. לא סבבה. מאז שאני לא שם, דממת אלחוט. צרצרים. נהייה משעמם".

כזכור בריאיון למוסף סוף השבוע של "ידיעות אחרונות", דיברה ברוכמן בגילוי לב על הנפילה הכלכלית הקשה שחוותה, מילדה עשירה הוד השרון עם  לואי ויטון שהוריה פרנסו אותה גם בבגרותה, ועד למצב בו עסק בגדי הים שפתחה עם בעלה לשעבר קרס – והכניס אותם לחובות של למעלה ממיליון שקלים.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    פח הגדול
    יפה 07/2025/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תוכנית רמה נמוכה התנהגות מבישה מאור את התנהגת בצורה מגעילה, עדיף להוריד את התוכנית השפעה לרעה על הציבור ??
    סגור
  • 2.
    פתאום רק יוסי מפאיע לך
    א.א 07/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שמת לב שרק על יוסי את מדברת אבל שהיית בבית הייתה לי תחושה שאת מתחנפת בפניו אבל אחר שיצאת רק עליו יש לך ביקורת למה? מצרות עין? או לתקוע מקל בגלגל ? או מה די כבר שהיית שם ירדת כמעט על כולם ובקושי דיברת עליו עכשיו רק יוסי מפריע לך
    סגור
  • 1.
    צבועה חסרת מודעות עצמית
    שרונה 07/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ידעת להתלונן על כל דבר קטן ולהשתולל כמו ילדה בת 3 אבל להתלונן על ההערות המיניות הקשות של יוסי בפני האח הגדול לא. ירדת על המקצוע והעיסוקים של אחרים כאשר את בעצמך כישלון והגעת לפשיטת רגל. הבית שמח ועליז בלעדייך וגם הצופים אז אל תיקחי קרדיט שלא מגיע לך גברת לא נחמדת.
    סגור
  • למה לא זורקים אותו?
    גלית 07/2025/07
    הגב לתגובה זו
    1 0
    צריך להוציא אותך מהבית מיד האח הגדול צבוע חסר אמינות אם הוא עדיין שם
    סגור