מינויים
מהבית של 'אפל' לרשת חנויות הסלולר הישראלית - זה המינוי המפתיע
הוא שימש כסמנכ״ל המכירות והסחר של iDigital המשווקת הרשמית של Apple בישראל, ועכשיו מונה למנכ"ל רשת הסלולר המייבאת דגמים מתחרים
משה שוצברג (47) מונה למנכ"ל GoMobile רשת הסלולר מהמובילות בישראל. בתפקידו האחרון שימש כסמנכ״ל המכירות והסחר של iDigital המשווקת הרשמית של Apple בישראל והנסחרת בבורסה בתל אביב.
במסגרת תפקידו הוביל את הרחבת הרשת ל-27 סניפים בפריסה ארצית, חיזק את הפעילות העסקית (B2B) וקידם מהלכים מסחריים וטכנולוגיים שהובילו לשיפור בביצועים וברווחיות החברה.
שוצברג מביא עמו ניסיון של למעלה מ-20 שנה בעולמות הקמעונאות הטכנולוגיים, הסחר הבינלאומי והפיתוח העסקי, עם התמחות בהובלת מהלכים משולבים בטכנולוגיה, חדשנות וצמיחה.
בתפקידו החדש כמנכ״ל GoMobile שוצברג יוביל מהלך אסטרטגי של התרחבות הרשת, חיזוק הקשר עם לקוחות פרטיים ועסקיים, פיתוח שותפויות חדשות, והטמעת פתרונות דיגיטליים מתקדמים שישפרו את חוויית השירות ויתאימו את פעילות החברה לאתגרי השוק המשתנה.
המינוי מהווה שלב חשוב בהתפתחותה של GoMobile עם תכנון להמשך צמיחה ולחיזוק מעמדה של הרשת בשוק הסלולר בישראל תוך שילוב בין חדשנות, שירות וניהול עסקי יעיל.
עוד ב-
GoMobile היא רשת מקצועית וחדשנית לחנויות מכשירי סלולר, מחשבים, טאבלטים, שעונים חכמים ואביזרים, הפועלת בישראל מאז 2002. הרשת מייבאת את הדגמים המתקדמים ביותר במחירים אטרקטיביים, עם אחריות יצרן מקורית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



