מינויים
סאגת מינוי היו"ר בתע"א נמשכת: "הוועדה מצאה שאינו מתאים"
ועדת המינויים של התעשייה האווירית הכריעה בנושא מינוי היו"ר - ופסלה את מועמדותו של פרופסור גבי סרוסי. מי יהיה המועמד הבא?
ועדת המינויים של התעשייה האווירית החליטה היום (שלישי) שלא לאשר את המינוי של פרופסור גבי סרוסי לתפקיד יו"ר הדירקטוריון של החברה, בשל אי עמידה בתנאי הסף לפי חוק החברות הממשלתיות.
הדירקטריון הוציא הודעה בה נכתב: "הוועדה סבורה שמינוי יו"ר דירקטוריון לחברה לתקופה של כשלושה חודשים, התקופה שנותרה עד לסיום כהונתו של המועמד כדירקטור בחברה, אינו נכון ואינו תואם את צרכיה של החברה, בין על דרך הכלל ובין, ביתר שאת, בעת הזאת".
עוד נכתב כי: "נפלו פגמים בהתנהלות דירקטוריון החברה בנוגע לבחירתו של המועמד לאור התקופה הארוכה מדי שחלפה מאז סיום כהונתו של יו"ר דירקטוריון הקודם ב-29 בנובמבר 2024, ועד למועד בחירת המועמד בדירקטוריון החברה ביום 12 במרץ 2025".
בהמשך הוסיפו פנייה ישירה לשרים בקריאה לפעול בהקדם האפשרי לחבירה והשלמת מינוי של יו"ר מתאים, כדי לאפשר פעילות תקינה של החברה, שעל חשיבותה לציבור אין צורך להרחיב".
עוד ב-
נציין כי זה המינוי השני שמנסים להעביר אך ללא הצלחה, כאשר שר הביטחון לשעבר יואב גלנט היה מועמד לתפקיד היו"ר ונפסל כתוצאה של מאבקים פוליטיים. בנוסף לכך החברה חשופה לקנסות מצד הרשות לניירות ערך, במידה ולא תמנה יו"ר חדש.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אניגמה אנמית -פרופסור גבי סרוסיע.ע.ע.ע. 04/2025/21הגב לתגובה זו0 0בדיוק כמו שכתוב. גבי סרוסי ניסה לעשות אפ-גרייד לעצמו בידיעה ברורה שהוא מבצע מחטף בצורה לא ראויה. והנה אתמול בנוסף בימש קבע כי הפרופסור הזה הורשע בגזל . זקנתו של גבי סרוסי מבישת את צעירותו.סגור



