בארץ
נגמרו החיפושים: האדם שנסחף בנחל בדרום - נמצא
טרגדיה: לאחר שעות של חיפושים מורכבים לאורך נחל חברון ונחל באר שבע, אותרה גופתו של תושב רהט, שניסחף בזרם העז בעת שניסה לחלץ רכב ששקע במים סמוך למעבר מיתר
לאחר שעות של חיפושים מורכבים לאורך נחל חברון ונחל באר שבע, אותרה גופתו של תושב רהט, שניסחף בזרם העז בעת שניסה לחלץ רכב ששקע במים סמוך למעבר מיתר. מתנדבי יחידת החילוץ עציון-יהודה, לוחמי אש ושוטרי מחוז ש"י פעלו במשך שעות ארוכות, גם בחשכה ובסיוע רחפנים, בניסיון לאתר את הגבר.
האירוע התרחש על רקע גשמים כבדים שירדו ברחבי הארץ בסערה הגדולה שפקדה את המדינה מאז יום שישי, שגרמה לזרמים חזקים בנחלים והקפיצו את רמת הסיכון למוות לכל סוגיו.
אדם נסחף בשיטפון ליד מעבר מיתר לכיוון הר חברון.
— Haim Goldich | חיים גולדיטש (@HGoldich) December 29, 2025
מתנדבי יחידת החילוץ עציון-יהודה ושוטרי תחנת חברון של משטרת מחוז ש"י, פועלים יחד עם צוות מיחידת החילוץ ערד של מחוז דרום בסריקות לאיתורו pic.twitter.com/e3UH8ODeKv
לפי נתוני השירות המטאורולוגי, המקום שבו ירדו הכי הרבה משקעים הוא נווה צוף שבשומרון עם 110 מ"מ, אחריה נמצאת קרני שומרון 100.9 מ"מ, צור הדסה רשמה 94.7 מ"מ וגם תל אביב בצמרת עם ממוצע ממטרים של 82.9 מ"מ.
עוד ב-
לצער הרשויות, החיפושים הסתיימו במציאת גופתו של הגבר. המשטרה וצוותי החילוץ מסרו כי האירוע ממחיש את הסכנות שבהשארות סמוך לנחלים בימים של זרימה חזקה, וקראו לציבור להקפיד על כללי הבטיחות ולהימנע משהייה במקומות מסוכנים בתקופת הגשמים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



