משפט

האחים הישראלים הורשעו: המיליונרים ניהלו רשת סחר במין

האחים הישראלים, אלון, אורן וטל אלכסנדר הורשעו על ידי בית המשפט לאחר שבית המשפט קבע כי ניהלו רשת סחר במין, גזר הדין ייקבע בחודש אוגוסט
מערכת ice |  1
בית משפט-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
האחים הישראלים, אלון, אורן וטל אלכסנדר הורשעו הלילה (בין שני לשלישי) ב-19 סעיפי אישום חמורים בסחר במין.
בזמן שהוריהם יושבים ביציע מאחוריהם, האחים הורשעו על ידי בית המשפט. פסק הדין ניתן לאחר ש-11 נשים העידו כנגדם. השופטת ואלרי א. קפרוני תחליט על גזר דינם ב-6 אוגוסט השנה.
מנגד האחים, מתכוונים לערער באמצעות עורך דינם על פסק הדין שאמר לאחר ההחלטה: "אנו מאמינים בחפותם של לקוחותינו ולא נפסיק להילחם עד שננצח, ואנו מאמינים שיום אחד ננצח". 
רק לאחרונה, התפרסם תחקיר בעיתון "מיאמי ניו טיימס", שם נחשפו פרטים חדשים ביחס לשלושת האחים המיליונרים ולפרשת ג'פרי אפשטיין. במקביל, פורסמו גם פרטים על האחים אלכסנדר לכאורה על חשד לתקיפה מינית של קטינות וצעירות במסיבות מין שאותן נהג לארגן עבריין המין ג'פרי אפשטיין בביתו בניו יורק.
באחד המקרים שנחשפו, דווח על נערה בת 16 שסיפרה כי היא וחברתה הגיעו לאחת המסיבות בביתו של אפשטיין. השתיים פותו לאחת הקומות בביתו של עבריין המין ושם חיכו להן האחים אורן ואלון אלכסנדר. אותה נערה מספרת כי היא וחברתה הצליחו להימלט מהחדר. על אף זאת, היא גילתה כי חברתה נאנסה ואחד האחים היה מעורב בתקיפה של נערה בת 14 בלבד. 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    שותפים
    נפתלי 03/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אותם עורכי דין שמיצגים את הפושעיםללא בושה רק רידפת בצע כסף
    סגור