משפט
אודיה בהלם: פרטים חדשים על פרשת הסחר בסמים
שוטרי תחנת משטרת דימונה עצרו ביום שני בשבוע שעבר את מיכאל אזולאי, אביה של הזמרת המצליחה אודיה, בחשד לסחר בסמים. כעת נחשפים - פרטים חדשים על הפרשה
שוטרי תחנת משטרת דימונה עצרו ביום שני בשבוע שעבר את מיכאל אזולאי, אביה של הזמרת המצליחה אודיה, בחשד חמור לסחר בסמים קלים באמצעות אפליקציית טלגרם. כעת, על פי דיווח ב"מאקו", נחשפים פרטים והתפתחויות חדשות בפרשה שמסבכת את אזולאי.
על פי הפרסומים, המשטרה ביססה את החשדות נגדו בעקבות תפיסת סמים בביתו וכן תיעוד של מכירת סמים לשוטרת סמויה. במשטרה מעריכים כי ממצאים אלו מספיקים כדי להגיש נגדו כתב אישום בבית המשפט. גורם במשטרה התייחס להתפתחויות וציין: "יש לנו די ראיות להגיש כתב אישום נגד החשוד. אנו מחפשים מעורבות שלו בעוד מקרים של סחר בסמים".
בחקירתו הראשונית טען אזולאי כי החומרים שנמצאו ברשותו נועדו לשימוש עצמי בלבד. עם זאת, חוקרי המשטרה דחו את הגרסה הזו, ועל פי החשד הוא אכן סחר או התכוון לסחר בסמים דרך אפליקציית טלגרם, כפי שעולה מהודעות שנמצאו במכשיר הטלפון שלו ומהודאתו על כך שאכן מכר סמים לשוטרת הסמויה.
פרט מעניין שהתחולל במהלך החקירה, צוות החוקרים עימת את אזולאי עם הממצאים המפלילים והציג בפניו סרטון שבו הוא נראה מוכר סמים לשוטרת הסמויה. אזולאי, שהגיב בעצבים למראה התיעוד, הטיח בחוקרים: "תסגרו את הסרטון, זה סרטון גועל נפש".
היום הובא אזולאי בפעם השנייה לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בבאר שבע. נציג המשטרה ביקש להשאיר את החשוד במעצר כדי לאפשר לחוקרים לבצע את פעולות החקירה הנותרות בתיק.
מנגד, סנגורו של אזולאי ביקש לשחררו, בטענה שמרשו אינו במצב שהוא יכול לשבש את הליכי החקירה. למרות בקשת הסנגור, השופט שדן בתיק החליט להאריך את מעצרו של אזולאי בארבעה ימים נוספים לצורך השלמת החקירה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.ישר לכלא. בלי הנחות של שופטים רחמנים ש"מתחשבים בנסיבות" (ל"ת)מושיקו 03/2026/09הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.מיסכנה, ילדה כל כך טובה ותמימה. לגלות שאבא שלך.....סמיון ברגיג 03/2026/09הגב לתגובה זו1 0לגלות שאבא שלך סוחר סמים זה מזעזע. ילדה כל כך טובה מסתבר שאביה עבריין, פושע שסוחר עם סמים מסוכנים ומרעיל את ילדי ישראל התמימים.סגור
-
1.אם שם משפחתך היה רוטנבורג, לא היית במעצר דקה (ל"ת)מוני 03/2026/09הגב לתגובה זו0 0סגור



