משפט
מרדכי דוד תובע את פעיל השמאל ב-730 אלף שקל: אלה הסיבות
פעיל הימין מרדכי דוד הגיש תביעה נגד פעיל השמאל עו"ד גונן בן יצחק על סך 730 אלף שקל בגין הפצת שקרים כי הוא מסתובב במתחם ההפגנות בקפלן עם סכינים ומטריד מינית מפגינות: "רשם כעובדה מגמרת שאני הטרדתי מפגינה והתחילו לקרוא לי מטרידן"
שמו של פעיל הימין מרדכי דוד נמצא לאחרונה חזק בכותרות, זאת עקב ניסיון חסימתם של העיתונאי גיא פלג וחבר הכנסת מהאופוזיציה גלעד קריב. הערב נודע כי פעיל הימין תבע את עורך הדין והפעיל החברתי גונן בן יצחק על סך 730 אלף שקל בגין הפצת שקרים עליו כי מרדכי מסתובב במתחם ההפגנות בקפלן עם סכינים ומטריד מינית מפגינות.
ל-ice אמר מרדכי: "הוא כבר תקופה ארוכה מפיץ עליי שקרים, בין היתר שאני מסתובב עם סכינים במתחם ההפגנות שזה שקר גס ומתועד. הוא רשם כעובדה שהטרדתי מפגינה בקפלן שזה שקר גס וכולם קראו לי מטרידן. זאת למרות שבסרטון רואים שמפגינה הטרידה אותי, הוא רשם עליי גם עוד אינספור קונספירציות ושקרים לגביי שאין לו איך לצאת מהם וזה לא משנה איזה תחבולות הוא ינסה, העורך דין שלהם ייפול".
כזכור, ביום רביעי לפני קרוב לשבועיים ניסה פלג לצאת עם רכבו מהמקום בו הרצה ונחסם על ידי פעיל הימין. במהלך שידור תכניתו ברדיו 103FM ביום חמישי התייחס פלג לראשונה לתקרית וטען: "אין לי כל היכרות מוקדמת עם מרדכי דוד. למדתי על קיומו של העבריין הזה מכל מיני סרטונים ומהתנפלויות קודמות שלו על עמיתיי גונן בן יצחק אביעד גליקמן ואחרים" פתח את דבריו והוסיף: "הוא לא הבעיה, הוא עבריין, אדם זניח. הבעיה היא שהוא לא לבד. הבעיה היא שהוא מחובק על ידי שרים מרכזיים בממשלה"
עוד ב-
פלג המשיך ותקף: "כל אחד שיכנס לרשתות יוכל לראות את אותו עבריין צעצוע מחובק עם שר המשפטים של מדינת ישראל. זה לא העבריין היחיד ששר המשפטים מחבק. הקשר שלו עם רפי קדושים, שהעיד על עצמו שהוא בארגון פשיעה, היא מהמפורסמות. הוא גאה בחברות הזאת. חיבתו של שר המשפטים לעבריינים בעבר ובהווה היא לא דבר חדש. למעשה הוא לא עומד בזה לבד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.בהצלחה!!! למה זרקו את גונן משירות הביטחון? (ל"ת)נורית 11/2025/24הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.בא 11/2025/23הגב לתגובה זו0 0זה עבריין מצחיקולה אם אחד כזה יכול לתבוע אחרי המעללים שלו וראינו ושמענו הרבה עדויות אז המדינה בפשיטת רגל שהוא יגיע לבית המשפט יש לעצור אותו מיד עד תם ההליכיםסגור
-
2.מלך אמיתי. מחזיר להם במטבע והתרופות שלהם. (ל"ת)בהצדעה 11/2025/23הגב לתגובה זו1 1סגור
-
1.גיא פלגרונה 11/2025/23הגב לתגובה זו2 0אתה אדם שיש להוקיע אותו ברבים על מעלליך על חיילי צה"ל מבלי לאמת את העובדות. הוצאת את דיבתם רעה בעולם. אל תתבכיין מר דמבו.סגור



