בעולם

בגיל 50: הזמרת שכיכבה בשנות ה-90 עובדת במסעדת המבורגרים

מאייקון פופ לגורו קולינרי: כוכבת ALL SAINTS מלאני בלאט משתלטת על מטבח של פאב: ''זורקת את הכבוד והיהירות שלי לפח''
מערכת ice |  3
אילוסטרציה AI (צילום shutterstock)
במפנה קריירה מרשים שהפתיע לטובה מעריצים וחובבי קולינריה כאחד, סנסציית הפופ משנות ה-90, מלאני בלאט, החליפה הופעות באצטדיונים בגריל מתפצפץ כשהיא יוצאת להרפתקה קולינרית בפאב בצפון לונדון. כוכבת להקת All Saints בת ה-50, המוכרת בלהיטים כמו "Never Ever" ו-"Pure Shores", נצפתה השבוע עוטה סינר שחור של שף ב-"דה לונדסבורו", שם הבטיחה לעצמה משבצת קבועה בימי שלישי כחלק מתוכנית השפים המפורסמים של המקום.
עם ביטחון עצמי וללא איפור, ותשוקה קולינרית, בלאט תיעדה את מסעה ברשתות החברתיות, כשהיא מציינת בהומור שהיא "זורקת את הכבוד והיהירות שלי לפח" כדי לשתף את חוויותיה במטבח עם עוקביה.

מיזם גסטרונומי זה אינו מפתיע לחלוטין עבור אלה שעקבו אחר הופעתה המרשימה ב-"סלבריטי מאסטרשף" בעונה ה-17 בשנת 2022, שם הגיעה לגמר לאחר שהרשימה את השופטים עם פאי בקר ופנצ'טה משובח. למרות מחלוקת סביב הפסדה הסופי לליסה סנואודון במה שכמה מעריצים כינו "זיוף", כישרונותיה הקולינריים של בלאט הביאו אותה לחזור לתוכנית כשופטת אורחת, מבססים את אמינותה בעולם האוכל. המיזם החדש שלה, שנקרא באופן הולם "FullFillings Food", מציע תפריט מעורר תיאבון הכולל קציצות בקר בבישול איטי, אפשרויות עוף ג'רק המוגשות עם צ'יפס עבה ורוטב, וכן המבורגר מק אנד צ'יז מפנק עבור הסועדים הצמחוניים.
"ביליתי את הזמן בבישול עבור האנשים שאני אוהבת. חשבתי שזה הרגע המושלם להשיק את העסק החדש שלי @fullfillingsfood", שיתפה בלאט בהתלהבות את עוקביה, ועודדה אותם לעקוב אחר לוח הזמנים הקולינרי שלה ב-"דה לונדסבורו". התחדשות זו מגיעה עשרות שנים לאחר שהתפרסמה לראשונה ב-1997 כחברה מייסדת ב-All Saints לצד ניקול ונטלי אפלטון ושזניי לואיס - להקה ששלטה במצעדים עם חמישה סינגלים במקום הראשון, שני אלבומי פלטינה כפולים, שני פרסי בריט, ומכירות עולמיות של למעלה מ-10 מיליון תקליטים לפני הפירוק שלהם בשנת 2001.
מסעה של בלאט מנסיכת פופ לשפית נלהבת משקף התפתחות מחושבת שסלבריטאים רבים שואפים אליה, אך מעטים משיגים באותנטיות כזו. לאחר תקופתה עם All Saints וניסיון טלוויזיוני עוקב כשופטת ב-"אקס פקטור ניו זילנד" בשנים 2013 ו-2015, הפרק החדש הזה מדגים את הרב-גוניות שלה ואת רוחה היזמית. כאשר לקוחות עומדים בתור לטעום יצירות מהאישה ששרה פעם "I Know Where It's At", נראה שמל בלאט אכן מצאה בדיוק היכן נמצא ה"זה" - במטבח פאב תוסס, יוצרת יצירות מופת קולינריות המתחרות בלהיטיה המוזיקליים הן ביצירתיות והן בהערצת הקהל.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    בלי תמונות... (ל"ת)
    ממש מרתק 04/2025/08
    הגב לתגובה זו
    2 1
    סגור
  • 2.
    ווואו, איזה כותרות וכתבות זה הּיה עושה,אַםּ
    כהם 04/2025/08
    הגב לתגובה זו
    1 0
    הּיא היתה זמרת ישראלית שחיה בארץ!! כל הכבוד לה, רק בריאות!!
    סגור
  • 1.
    כל הכבוד לה!!!
    לילי 04/2025/08
    הגב לתגובה זו
    5 2
    זה המודל הטוב! כל הכבוד לה. צריכה עבודה, יצאה לעבוד. דוגמה אישית נהדרת. ועבודה אחלה בהמבורגריה. שיהיה לה המון הצלחה! כסף בא כסף הולך. אדם לעמל יולד. אנשים צריכים לעבוד! זה חלק מהבעיה בתרבות שלנו.
    סגור