אוכל
משווקת המשקאות הקלים מציגה: מיצים עם תוספת מפתיעה
משווקת ויצרנית המשקאות הקלים מנסה להתגבר על הירידה בביקוש למשקאות קלים ממותקים, ותשווק ליין חדש של מיצי ספרינג עם תוספת חדשה
משווקת ויצרנית המשקאות הקלים יפאורה-תבורי תשווק ליין חדש של מיצי ספרינג עם תוספת אלכוהול, בניסיון לבלום את מגמת הירידה במכירות משקאות קלים ממותקים. על פי הדיווח ב-Ynet יפאורה תשקיע במהלך 3 מיליון שקלים, וזו תהיה הפעם הראשונה שהחברה תמכור משקות קלים שאינם מוגזים עם תוספת אלכוהול.
בין המשקאות שמתוכננים להיות משולבים בקו החדש של המוצרים הם נקטר פירות עם 5% אלכוהול ל-100 מ"ל, בטעמים של אגס תפוח סברס, פירות טרופיים ואננס בננה. המשקאות יהיו בפחיות של 330 מ"ל. המשקאות יימכרו ב-12 עד 14 שקלים ליחידה.
ייתכן שיפאורה נוקטת בצד שכבר נוסה על ידי מקבילות בעולם, שמשווקות משקאות כדוגמת ליפטון קר מחוזק אן ספרינג אבסולוט עם תוספת אלכוהול, כאמצעי לשיווק מוגבר של המותג על רקע הירידה בביקוש למשקאות קלים ממותקים.
עוד ב-
יפאורה משווקת משקאות קלים עם אלכוהול-אך מוגזים. כך למשל, ישנו שוופס קוקטייל בנפח 280 מ"ל שנמכר בחיר שנע בין 10 ל-18 שקלים ליחידה. האלכוהול במשקה זה הוא מערבובים בין רום אבטיח, ג'ין פירות יער וערק אשכוליות. לעומת זאת בספרינג מתוכנן שמקור האלכוהול הוא מקנה סוכר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



