רכילות עסקית

קבוצת קניוני עופר למען פצועי המלחמה: זה האירוע שיהיה פתוח לקהל הרחב

עם חזרתם של החטופים הביתה, קבוצת קניוני עופר ומערך תל"ם קוראים לציבור הישראלי לתמוך ב-19,400 לוחמי צה"ל שנפצעו במהלך המלחמה. זה האירוע שיתקיים ב-18 קניוני עופר ברחבי הארץ
דסק חדשות | 
חיילים (צילום יח"צ)
לאחר שהחטופים שבו סוף סוף הביתה לישראל, אל לאזרחים לשכוח את פצועי המלחמה אשר זקוקים לתמיכה ולעידוד. קבוצת קניוני עופר, בשיתוף מערך תל"ם, תערוך פעילות חברתית שמטרתו להעלות את המודעות ולחזק את 19,400 פצועי המלחמה ובני משפחותיהם. 
הפעילות, שתיערך תחת הכותרת "19,400 לבבות", נגישה לקהל המבקרים ב -18 קניוני עופר. המוזמנים יוכלו להגיע  בתאריכים 22-24 לאוקטובר עם עוגה או   עוגיות שהכינו בבית, או רכשו,  ולצרף ברכה אישית ללוחמנו שנפצעו. כל המאפים והברכות ייאספו בעמדות ייעודיות שיוצבו בכל קניוני עופר ברחבי הארץ, ומשם יעברו באמצעות  מערך תל"ם אל 19.400 פצועי מלחמה ברחבי הארץ. 

(צילום: יח"צ)
בישראל מתמודדים כיום כ- 19,400 פצועי מלחמה, מתוכם 66% משרתי מילואים, 50% מהם סובלים מפוסט טראומה ו- 16% הן נשים.  עם סיום האשפוז והשיקום, רבים מהם מוצאים עצמם מתמודדים לבד עם כאב פיזי ונפשי, ללא מעטפת רגשית וחברתית מספקת. המהלך נועד להזכיר להם שהם לא לבד, שהחברה הישראלית זוכרת ומוקירה אותם. 
 היוזמה נועדה לייצר חיבור חם ואישי בין הציבור הרחב לבין הלוחמים הפצועים, ולעודד מודעות ציבורים למספרם העצום ולצורך להקיף אותם בחיבוק חברתי. תל"ם הוא מערך תמיכה, ליווי ומיצוי הזכויות לפצועי צה"ל, יוזמה משותפת של אגף השיקום במשרד הביטחון ואגף כוח אדם בצה"ל. המערך מיועד להקל על פצועי מלחמת חרבות ברזל בהתמודדות שלאחר הפציעה. 
טלי בר-אל מנהלת השיווק של קניוני עופר: "רבים בציבור לא מודעים כלל למספר פצועי המלחמה, כמעט 19,400 בני אדם! זהו מספר שלא נתפס! המהלך שלנו נועד לעלות את המודעות  וגם לאפשר לציבור לעשות משהו אישי ומשמעותי עבורם, כדי להזכיר להם שהם לא לבד".  
עוד מסרה בר-אל: "במסגרת האסטרטגיה של קניוני עופר להיות חלק בלתי נפרד מהקהילה, אנו גאים לשמש פלטפורמה לעשייה חברתית, דרך מחווה קטנה ואישית: עוגה וברכה, כולנו יחד נעביר מסר גדול של הערכה, אהבה ותמיכה לכל פצועי המלחמה ובני משפחותיהם".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה