השוק
הראל ויזל פותח 10 סניפים של רשת הענק: ישקיע כ-150 מיליון שקל
קבוצת פוקס מודיעה על מינויו של טל שפק למנכ״ל פעילות ג׳מבו יוון בקנדה, ובישרה כי תפתח סניף ראשון במדינה כבר בחודשים הקרובים. בהמשך, מתכננת פוקס לפתוח כ-10 סניפים בהשקעת ענק
קבוצת פוקס מודיעה על מינויו של טל שפק למנכ״ל פעילות ג׳מבו יוון בקנדה. שפק, בן 54, אב לשלושה, מביא עמו ניסיון ניהולי מצטבר של למעלה מ-25 שנה בעולם הקמעונאות והמסחר.
במסגרת תפקידו יוביל את הקמת פעילות ג'מבו יוון בקנדה, לרבות בניית התשתית הארגונית והמסחרית, גיבוש האסטרטגיה העסקית, הקמת מערך החנויות והובלת תהליכי הצמיחה וההתרחבות של הרשת בשוק הקנדי.

טל שפק (צילום: יח"צ)
בתפקידו האחרון כיהן שפק כמנכ"ל רשת חנויות yellow בקבוצת פז, המונה מעל 240 סניפים ברחבי הארץ. במסגרת תפקידו היה אחראי על ניהול כולל של פעילות הרשת, על גיבוש והובלת האסטרטגיה העסקית והמסחרית ועל כלל מערך הסחר של הקבוצה הקמעונאית של פז. בתפקידו הוביל מהלכים לשיפור הרווחיות והתייעלות תפעולית, פיתוח קטגוריות ומנועי צמיחה חדשים, אופטימיזציה של תמהיל מוצרים והטמעת תהליכים מתקדמים לניהול מבוסס נתונים.
קודם לכן שימש כמשנה למנכ"ל רשת פרשמרקט, שם היה שותף להובלת הפעילות המסחרית והתפעולית של הרשת ולשיפור ביצועיה העסקיים. לפני כן כיהן במשך כ-20 שנה בקבוצת שסטוביץ בשורה של תפקידי ניהול בכירים, בהם כ-7 שנים בתפקיד סמנכ"ל סחר.
במסגרת דיווח החברה במאי 25', נקבע כי החנות הראשונה של ג'מבו יוון בקנדה צפויה להיפתח במחצית השנייה של שנת 2026. קבוצת פוקס מתכננת לפתוח בין 5-10 חנויות במהלך שלוש השנים הראשונות לפעילות המותג בקנדה, כאשר כל חנות תשתרע על שטח של 5,000-10,000 מ"ר, בהשקעה מוערכת של 7.5-15 מיליון שקל לחנות.
עוד ב-
הראל ויזל, מנכ״ל ובעלים קבוצת פוקס: "טל מביא עמו ניסיון ניהולי רחב והיכרות עמוקה עם עולם הקמעונאות והמסחר בהיקפים משמעותיים. הקמת פעילות ג׳מבו יוון בקנדה היא מהלך אסטרטגי מרכזי עבור הקבוצה, ואנו בטוחים כי ניסיונו והיכולות שהפגין לאורך השנים יסייעו לנו לבנות תשתית מקצועית וחזקה, לבסס את הפעילות ולהפוך אותה למנוע צמיחה משמעותי. אנו מאחלים לו הצלחה רבה בתפקידו החדש".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



