השוק
מהפכת קנאביס בישראל: זה מה שהולך לקרות | כל הפרטים
שוק הקנאביס הישראלי בדרך למהפכה: חברת הקנאביס "גרין פילדס", השיגה הישג חסר תקדים, ועשויה בזכות צעד זה, לשקם - ולגרום לשגשוג תעשיית הקנאביס הישראלי | כל הפרטים
חברת My Green Fields ("גרין פילדס") הישראלית השיגה הישג יוצא דופן: המתקן שלה בכפר מגדים, בצפון הארץ, קיבל את תקן ה-EU-GMP היוקרתי מהמכון הפדרלי לתרופות ומכשירים רפואיים תוצרת גרמניה (BfArM). מדובר במתקן היחיד בישראל ובין הבודדים בעולם שמורשה לגדל ולייצר תפרחות קנאביס רפואי לפי סטנדרט זהה למפעלי תרופות ברחבי העולם.
הישג זה מאפשר לחברה לייצא תפרחות קנאביס ישירות למדינות האיחוד האירופי, מבלי להעביר את התוצרת דרך מתקני צד שלישי בחו"ל. עד כה, יצואנים ישראלים נאלצו להתמודד עם תהליכים יקרים ומסורבלים, והאישור החדש מציב את גרין פילדס כשער המרכזי של ישראל ליבוא אירופי.
שוק הקאנביס הישראלי שחווה ירידה, בדרך להנות מהצלחת החברה שישמש כ"תשתית לאומית" שתאפשר לחוות ומתקנים נוספים בישראל לייצא דרכו, מה שעשוי לפתוח שווקים חדשים ולחזק את הענף הנמצא במשבר כלכלי.
גרין פילדס מנהלת שליטה מלאה בשרשרת הערך, מהשורש הגנטי ועד המדף, כולל בנק גנטי ומערך תרביות רקמה המאפשרים בקרת איכות מלאה. הייצוא הישיר מבטיח טריות מוצר ומגדיל את הרווחיות לחקלאים הישראלים.
עוד ב-
הפעילות החדשה תחזק גם את הכלכלה המקומית בצפון: החברה מעסיקה כ-300 עובדים ומייצרת אקוסיסטם של ספקים בתחומי הלוגיסטיקה, האריזה והטכנולוגיה, התלויים בהמשך הפעילות היצרנית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.אפשר להבין- בארץ אין שוק וכולם מתבכייניםנהוראי 01/2026/01הגב לתגובה זו0 0היום אפשר לקנות אשכרה שקית ב80 שקל. לא פלא שחברות רוצות ללכת לאירופה. שם אין ערסים שעושים חרם בפייסבוק כי לא טוב להם מחיר של מוצרסגור
-
1.ישראלי שחי בגרמניה ויותר משנה קונה מלא תוצרת שלהם.ספיר 01/2026/01הגב לתגובה זו1 0מוזר שרק עכשיו מפורסם כי הפרחים שלהם בשוק האירופי כבר נפוצים , תפתחו רדיט תראו מלא ביקורות על MGFסגור



