השוק
בזק משלמת 264 מיליון שקל ל-220 עובדים: תכנית הפרישה החלומית אושרה
דירקטוריון קבוצת בזק אישר תכנית פרישה עבור כ-220 מעובדי החברה. המהלך הינו חלק מתכנית מצוינות תפעולית של הקבוצה, אשר גיבשה ההנהלה יחד עם נציגות העובדים ונפרסה על פני מספר שנים
דירקטוריון בזק אישר תכנית פרישה ל-220 עובדי חברה, בהתאם להסכם הקיבוצי שנחתם בשנת 2020. הפרישה הינה נדבך בתכנית מצוינות תפעולית של החברה שאושרה בעבר ונפרסה על פני מספר שנים. העלות הכוללת מסתכמת בכ-264 מיליון שקל בסך הכל.
דירקטוריון קבוצת בזק אישר תכנית פרישה עבור כ-220 מעובדי החברה. המהלך הינו חלק מתכנית מצוינות תפעולית של הקבוצה, אשר גיבשה ההנהלה יחד עם נציגות העובדים ונפרסה על פני מספר שנים.
התכנית מבוצעת בהתאם להסכם הקיבוצי שנחתם בשנת 2020 ותוך שמירה והקפדה יתרה על זכויות העובדים. כמו בבזק מדגישים כי מדובר בפרישה בלבד וכי התכנית אינה כוללת פיטורים יזומים.
עוד ב-
ניר דוד, מנכ"ל בזק: "ההתייעלות מתבצעת באופן מדורג, שקוף ואחראי, ובתיאום מלא עם כלל בעליי העניין, לרבות נציגות העובדים. מהלך זה תורם לצמיחה ארוכת הטווח ולחיזוק היציבות הפיננסית של החברה. בהתאם להסכם הקיבוצי שנחתם בשנת 2020, אנו ממשיכים לפעול בשותפות מלאה ומתוך מחויבות עמוקה למצוינות התפעולית של החברה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



