תרבות ופנאי

שלקה על שמועות הסקס באוטו: "לא פיקטיבי ולא נעלי קרוקס"

כוכבת "האח הגדול" לשעבר עונה לגולשת שמספרת לה אודות שמועה שהגיעה לאוזנייה. שלקה לא מתביישת ומשתפת הכל
מערכת ice | 
שלקה (שלי סנדרוב) (צילום מסך רשת 13)
שלי שלקה שיתפה הודעה שקיבלה מבחורה אמיתית, על יחסי מין לכאורה שקיימה בתוך אוטו עם אדם ששמו לא נחשף. "הוא טוען ששכב איתך באוטו ועוד כל מיני דברים לא יפים שאמר עלייך", נכתב לה.
הגולשת ציינה בפני שלקה כי הבחור סיפר לה את הסיפור בדייט הראשון שלהם. "לכי תדעי לעוד כמה בחורות הוא אמר את זה. אז תיקחי לתשומת ליבך". שלקה, לא התביישה ושיתפה הכל.
בסטורי שהעלתה היא רשמה: "וואט דה פאק. הודעה שקיבלתי עכשיו מבחורה - מפרופיל אמיתי לגמרי, לא פיקטיבי ולא נעליי קרוקס". בהמשך, שלקה מחקה את הסטורי מהמניעים שלה.
כזכור, בתחילת מבצע "שאגת הארי" שלקה חשפה כמה היא כמהה למערכת יחסים רצינית. "אנשים לא יודעים מה אני עוברת ביום-יום שלי כי אני תמיד מראה שמחה וצחוקים", היא פורקת. "פשוט בא לי את החצי השני שלי, באמת. יש אנשים שמכורים לסמים, יש אנשים שמכורים לאלכוהול, אני מכורה לאהבה. באמת".
שלקה ממשיכה: "זה כל כך חשוב לי שיאהבו אותי, ושיהיה מישהו שיאהב אותי, ושיהיה החצי השני שלי. אני כזאת טובה באמת, זה פשוט כואב לי. אולי זה המלחמה, כואב לי".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה