תרבות ופנאי
השחקנית האהובה פותחת על הזמר טונה: "התחיל להטריד אותי"
השחקנית דנה מודן חושפת כי היא נעלבה מהזמר טונה בעקבות השיר "גם זה יעבור": "דיבר עליי לא יפה, מה אתה כופה את עצמך על החיים שלי?". וגם: מה הוא אמר לה בשיחה ביניהם שכל-כך עצבן אותה?
דנה מודן, השחקנית והתסריטאית האהובה, דיברה בפעם הראשונה על השיר של הזמר המפורסם טונה "גם זה יעבור", בו הוא מזכיר את דנה מודן כמשהו שעבר כבר, וחשפה כי היא נעלבה מאוד מהשיר שלו.
מודן התארחה בפודקאסט של כאן הסכתים "הבלתי מאוזנים" לשיחה עם המוזיקאי יובל מנדלסון, שם היא סיפרה תחילה: "הזמר המפורסם טונה דיבר עליי לא יפה בשיר שלו, אני חושבת שזה היה השיר שהוא פרץ איתו, 'גם זה יעבור'. והוא מציין אותי כדברים שעברו".
מודן המשיכה וטענה כי "זה היה דבר לא יפה לעשות. בהתחלה זה לא הטריד אותי בכלל ואמרתי 'מי יעבור קודם? אני חושבת שהוא יעבור קודם' - אבל באמת לא מטריד אותי. אבל זה התחיל להטריד אותי כשהייתי צריכה מאז ועד היום, כל בן אדם שאני נתקלת בו, לתת על זה דין וחשבון ומה דעתי על הדבר הזה. מה אכפת לי? מה אתה כופה את עצמך על החיים שלי?".
עוד ב-
לסיום סיפרה על המפגש המפתיע שהיה לה עם הזמר: "ואז ערב אחד, לילה אחד, אני הולכת בשכונה והוא מגיע. אני אומרת לו 'או, טוב שבאת'. אז אמרתי לו, והוא ניסה להגיד 'זה בא מתוך כבוד, זה בא מתוך הערכה' ואז הוא אמר לי את הדבר הנורא 'מה שאני יכול להציע לך זה חיבוק'. לא טוב בכלל... מה זה קשור? אתה גבר זר. מה עכשיו אעשה? זה לא קשור עכשיו!".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



