תרבות ופנאי
אסתי גינזבורג משתפת: שיחליטו. הם רוצים שרצח העם יסתיים?
משפיענית יהודייה-אמריקנית פרסמה בסרקזם על המצב האבסורד טרם עסקת חטופים. הדוגמנית שיתפה את הדברים
הדוגמנית אסתי גינזבורג, משתפת היום (שני) פוסט של המשפיענית היהודייה-אמריקנית ליזי סבצקי. המשפיענית התבטאה בסרקזם על המצב האבסורדי בו ישראל נמצאת עם ההמתנה לתשובת חמאס לגבי עסקת החטופים שתוביל לסיום המלחמה.
"מזעזע כמה זמן שלוקח ל'קורבנות רצח העם' להחליט אם הם רוצים ש'רצח העם' יסתיים או לא", סבצקי רשמה. בכך, היא מציגה מראה לטענות תומכים פרו פלסטינים רבים מרחבי העולם, שמותחים ביקורת חריפה על פעולות צה"ל ברצועת עזה.
כזכור, במסגרת פסגת וושינגטון הוצגה התכנית להשבת כל החטופים ולסיום המלחמה. ביום שבת, ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר הצהרה לציבור בה הוא נשמע אופטימי לגבי המתווה.
עוד ב-
אני מקווה בעזרת השם עוד המהלך חג הסוכות אוכל לבשר לכם על השבת כל חטופינו, החיים והחללים כאחד בפעימה אחת כשצה"ל נשאר בעומק הרצועה", הוא אמר. "לאורך כל המלחמה היו כאלה שטענו ללא הרף שלא נוכל לקבל את כל החטופים בלי לסגת מהרצועה. אני סברתי אחרת ופעלתי אחרת. מעולם לא ויתרתי על יתר החטופים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



