כסף וצרכנות

סיימון לבייב חושף בושם חדש עם ריח "למשיכה מהירה" - מה המחיר?

סיימון לבייב, שידוע בשמו "נוכל הטינדר", עובד על מיזם חדש מרגע שהשהשתחרר מהמאסר בגיאורגיה: בושם חדש שיישא את שמו עליו הוא עומד במלוא המרץ - פרויקט שמגיע לאחר מפגש עם מיליארדר ישראלי מיסתורי שנכנס איתו כשותף. מתי יושק הבושם וכמה יעלה?
מערכת ice | 
סיימון לבייב (צילום מתוך האינסטגרם)
סיימון לבייב ממשיך לככב בכותרות. בנובמבר שנה שעברה, שוחרר ממעצרו בגאורגיה לאחר שבית המשפט במינכן ביטל את כל צווי המעצר שהיו תלויים נגדו מאז 2020, וזאת לאחר מעצרו שלושה חודשים קודם לכן.
נוכל הטינדר שכבר עובד על הפקת סרט נוסף סביב חייו, ואף מנהל זוגיות חדשה עם "האחת" שמצא בדובאי, יוצא עתה לפרויקט חדש שהגיע בזכות עורך דינו שרון נהרי, שייצג אותו מול הרשויות בגרמניה ובגיאורגיה.
מדובר בבושם חדש שעל פי סביבתו הינו חלק מהריח שלבייב היה נוהג להשתמש בו, כחלק מתערובת של כמה בשמים, שהיו החתימה האישית שלו, וריח שעזר לו לייצר אמון ומשיכה מהירה.
מאז שהשתחרר מהמעצר בגיאורגיה, לבייב עובד על המיזם יחד עם השותף שלו. על החיבור המסקרן אומר לבייב: "המהלך הזה התאפשר ביוזמת עורך הדין שלי שרון נהרי שהפגיש ביני לבין אחד האנשים הכי חזקים במשק הישראלי מיליארדר, שהוא נכנס שותף איתי במיזם הזה". לבייב עצמו עובד על רקיחת הריח, עיצוב המוצר ואסטרטגיית השיווק.
מי שידוע בשמו, נוכל הטינדר, מתכנן להשיק את הבושם החדש בחג האהבה הקרוב, ב-14 בפברואר, כאשר המחיר של הבושם יהיה כ-150 דולר לבקבוק: "זה מוצר פרימיום יוקרתי שנישאר לאורך יום שלם על כל סוגי העור".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה