כסף וצרכנות

מנכ"ל ויקטורי מרסק מחירים: המוצרים המבוקשים ב-17.90 שקל בלבד

רשת השיווק ויקטורי בבעלותו של איש העסקים אייל רביד, ממשיכה לחתוך מחירים והפעם היא מציעה מגוון של מבצעים על מוצרים צמחוניים שנמכרים ברשת
מערכת ice | 
אייל רביד מנכל רשת ויקטורי (צילום Magma Images, פייסבוק/ אייל רביד, shutterstock)
רשת השיווק ויקטורי בבעלותו של איש העסקים אייל רביד, ממשיכה לחתוך מחירים והפעם היא מציעה מגוון של מבצעים שוברי שוק על מגוון רחב של מוצרים צמחוניים שנמכרים ברשת.
בפוסט שעלה לחשבון של הרשת אותו שיתך אייל רביד בעצמו נכתב: "מוצרי המיטלס מנדיי של ויקטורי. כל מבצעים על כל המוצרים הצמחוניים שאתם אוהבים מחכים לכם עכשיו בסניפים וגם באונליין. המבצעים בתוקף בתאריך 12.1.26 בלבד או עד גמר המלאי".
המבצעים אותם מציעה הרשת: "ממרח סויה תנובה 2 יח' ב-15 שקל / שניצל טבעול 24.90  שקל ליח'/ טופו במרקם דחוס 300 גרם 3 יח' ב-17.90 שקל  / טופו במרקם קשה 400 גרם 3 יח' ב-18.90 שקל  / מעדן סויה אלטרנטיב 4 יחידות ב-12  שקל.
בנוסף על כך מציעה הרשת גם גבינת טופו צוריאל 17.90 שקל ליח'/ אבקת חלבון אורגני הרדוף 150 גרם 16.90 שקל / ממרח אורגני בטעם מיונז 230 גרם 13.90 שקל / נאדיס בורקס 20.90 שקל / פיצה לה פיצריה 24.90 שקל.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה