כסף וצרכנות
שופרסל מחלקת אלפי שקלים במתנה: זה מה שאתם צריכים לעשות
לכבוד חג החנוכה מציעה הרשת פעילות יומית מיוחדת בעמוד הפייסבוק שלה, שבה תוכלו לזכות בגיפט קארד בסכומים של עד 1,000 שקל. כך תוכלו להשתתף
לכבוד חג החנוכה, שופרסל יוצאת במבצע ללקוחותיה ומזמינה את הציבור להשתתף בסדרה של פעילויות יומיות בעמוד הפייסבוק של הרשת. בכל יום של החג יועלה פוסט חדש, כשבסיום שמונת ימי החג ייבחרו שלושה זוכים שיקבלו גיפט קארד בסכומים הבאים: מקום ראשון – 1,000 שקל, מקום שני – 600 שקל, מקום שלישי – 300 שקל.
עד כה כללה הפעילות שלושה נושאים עיקריים:
נס גדול היה פה – לקוחות מוזמנים לשתף סיפור אישי שקרה להם במהלך השנה, מרגש, מפתיע או מצחיק, והתגובה שתזכה ביותר אור תוכל לזכות בגיפט קארד.
נס גדול היה פה – לקוחות מוזמנים לשתף סיפור אישי שקרה להם במהלך השנה, מרגש, מפתיע או מצחיק, והתגובה שתזכה ביותר אור תוכל לזכות בגיפט קארד.
נס פח השמן – גרסת שופרסל – המשתתפים מתבקשים לבחור מוצר אחד שיחזיק מעמד שמונה ימים בלי להיגמר ולשתף בתגובות. התגובה הכי מפתיעה או מצחיקה תוכל לזכות גם היא בגיפט קארד באותם סכומים.
מסורת משפחתית בחנוכה – שופרסל מזמינה את הלקוחות לספר על מסורת משפחתית מיוחדת שהופכת את החג שלהם לבלתי נשכח. גם כאן ייבחרו הזוכים מבין התגובות המרגשות, המצחיקות והמקוריות ביותר.
עוד ב-
כל תגובה שנכתבת לאורך שמונת ימי החג מגדילה את סיכויי המשתתף לזכות. הזוכים יוכרזו ביום האחרון של החג, בנר השמיני, ב-22.12.25. הגיפט קארד מאפשר שימוש במעל 100 רשתות, מסעדות וטיסות, וכולל אפשרות לכפל מבצעים והנחות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.קמצנים - סה"כ 1,900 ש"ח לשלושה גיפט קארד. זה לא מבצע.רונה 12/2025/17הגב לתגובה זו0 0קמצנים - סה"כ 1,900 ש"ח לשלושה גיפט קארד. זה לא מבצע. ביזוי עצמי של שופרסל. בדיחמין לשבת.סגור



