רכב
קנסות חדשים באלפי שקלים: הנהגים בישראל מסתבכים בענק
משטרת ישראל יצאה לבצע אכיפה ענק במסגרתו רשמה לא פחות מ-1,600 דוחות תנועה בגין עבירות מסכנות חיים
שוטרי התנועה במחוז מרכז של משטרת ישראל ביצעו השבוע אכיפת תנועה מוגברת, עם מבצע אכיפה ענק במסגרת המאבק חסר הפשרות בנגע תאונות הדרכים למען ביטחון משתמשי הדרך.
במהלך המבצע הגדול של משטרת ישראל על כבישי ישראל רשמו שוטרי התנועה כ-1,600 דוחות בגין עבירות תנועה מסכנות חיים ואלה המוגדרות בריונות כביש, במסגרתם הנהים חטפו קנסות גדולים. האכיפה התמקדה בעבירות של החזקת טלפון נייד בזמן נהיגה בניגוד לחוק, מעבר צומת ברמזור אדום ואי מתן זכות קדימה להולכי רגל.
בתוך כך, השוטרים עכבו לחקירה למעלה מ-29 נהגים ש"רמסו את החוק ברגל גסה", לטענתם, זאת תוך סיכון הציבור, ביניהם 10 נהגים שמעולם לא הוציאו רישיון נהיגה ו-19 נוספים הנוהגים בהיותם בפסילה.
בנוסף על כך, הצליחו שוטרי התנועה למנוע תאונות דרכים ולהציל חיים, כאשר הורידו מהכביש 19 נהגים האוחזים בהגה באופן מסכן חיים, בהיותם תחת השפעת אלכוהול או סמים.
המשטרה הזהירה ומסרה כי "פעילות זו תתבצע ביתר שאת במהלך החודש, מדובר באכיפה מוגברת עפ"י אסטרטגיה התקפית המתמקדת בנגע תאונות הדרכים למען שלום הציבור ותכליתה הצלת חיים".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



