שיווק ופרסום

קניון רמת אביב מתחדש: הסטארט-אפ שמשגע את ישראל נוחת לראשונה

 עידן חדש במכירת בשר פרימיום: "איציק הגדול", מוסד בתחום הבשר, השיק לפני מספר חודשים את פרויקט הענק שמביא מהפכה בעולם הבשר ובכלל בעולם הצרכנות – Meat Station - מכונות אוטומטיות לרכישת בשר איכותי 24 שעות ביממה בכל יום ולכל צורך, שנחתו כעת לראשונה גם בקניון התל אביבי
מערכת ice |  7
קניון עופר רמת אביב (צילום איל קרן)
רחוב דיזינגוף, קניון איילון ועכשיו גם קניון רמת אביב - נגמרו הימים שצריך ללכת במיוחד לקצב – עידן חדש במכירת בשר פרימיום. לאחר תהליך ממושך של עבודת חשיבה ופיתוח, "איציק הגדול", מוסד בתחום הבשר, השיק לפני מספר חודשים את פרויקט הענק שמביא מהפכה בעולם הבשר ובכלל בעולם הצרכנות – Meat Station - מכונות אוטומטיות לרכישת בשר איכותי 24 שעות ביממה בכל יום ולכל צורך.
הבשר של "איציק הגדול" הוא בשר פרימיום, מנתחי וואגיו ועד נקניקיות מרגז וקבבים – כל הבשרים מגיעים מחוות הגידול המקומיות ועד לצרכן.  "איציק הגדול" הוא מוסד וותיק וידוע כבר 30 שנים, בין אם זה במסעדה שידועה כמובילה בשוק הבשר, קצבייה לשירות קהל צרכני בשר הפרימיום ובשווארמה הייחודית.
הקצבייה נפתחה לפני 5 שנים מתוך הבנה שאנשים רוצים את הבשר של "איציק הגדול" גם אצלם בבית. בשנים האחרונות החברה זיהתה את הצורך של צרכנים לקנות בשר באופן עצמאי, בין אם בשירות עצמי בקצבייה או באתר האונליין בו אפשר למצוא את הבשרים של המותג. מכאן נולד הרעיון שהבשיל והשתכלל במשך שלוש שנים שהפך מרעיון למוצר. התוצר הסופי הינו מכונות שטרם נראו כמותן בישראל אשר מוצבות בחנויות לתפעול עצמי ע"י הלקוחות 24/7.  
המכונות האוטומטיות של "איציק הגדול" (צילום: יח"צ)
"איציק הגדול" מגדל את הבקר במספר חוות גידול. כלל הבקר הינו ישראלי, מקומי שנולד וגדל בארץ.  החוות מנוהלות באופן המקצועי ביותר ע"י קבוצת משקי חזן ונמצאות תחת פיקוח וטרינרי צמוד, הקפדה על רווחת בעלי החיים וגידולם באופן המיטבי והאידיאלי.
בחוות מגדלים את בקר-העל מגזע הוואגיו, הנחשב למעדן ייחודי במסעדות רבות בעולם.  עגלי הוואגיו של "איציק הגדול" הינם הכלאה של גזע וואגיו (full blood) עם גזע הולשטיין, היוצרת עגלים ועגלות הנקראים בשפה המקצועית F1 (הדור הראשון של ההכלאה).
ההכלאה של גזע הוואגיו הכל-כך ייחודי לבין גזע ההולשטיין המקומי והמתאים לגידול באקלים הישראלי, מביאה את התוצאה המושלמת - בשר משובח ברמה הגבוהה ביותר, המקבל את כל היתרונות של גזע הוואגיו וקולע בטעמו ובאיכותו לחך הישראלי. ומה שכל כך ייחודי הוא -  שכל בשר הוואגיו אותו תקנו במסעדה, בקצבייה, באונליין או במכונות ה-Meat Station הוא גידול כחול לבן ומגיע היישר מהחווה לצרכן Farm To Table
בנקודות המכירה האוטומטיות יוצעו מגוון סוגי בשר כמו: הקבב המיתולוגי של איציק הגדול המשלב בשר וואגיו ושומן טלה (65 שקל ל-8 יחידות), המבורגר וואגיו (54 שקל ל-2 יחידות), טבעות פילה בקר (96 שקל ל-4 יחידות), שיפודי יקיטורי של נתח קצבים (87 שקל ל-5 שיפודים), מינוט סטייק שייטל וואגיו (79 שקל), בשר טחון לבולונז או לכל מטרה (44 שקל ל-500 גרם') ועוד. על כל האריזות מצוין תוקף אחרון לשימוש. 
בן אסולין, שותפו של איציק, מספר על הפרויקט: "הבשר שאנחנו מגישים במסעדה או מוכרים בקצבייה הוא באמת מיוחד מאוד ואנחנו רואים כל הזמן דרישה מאוד גבוהה לבשר איכותי ברמה הזו. הקשבנו לדרישה של הלקוחות שלנו והבאנו רעיון מהפכני שיאפשר למבשל או ל"ממנגל"  לרכוש את המוצרים של "איציק הגדול" בקלות ובכל יום ושעה".
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    מכונה...
    עילי 01/2024/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הרעיון מבריק! המחיר פחות...במיוחד בהתחשב בעובדה שמדובר במכונה! לא חנות,לא עובדים ובעצן עם הוצאות מינימליות בהשוואה לתפעול חנות פיזית או אפילו חנות אונליין! וזה..אני מודה,.מרגיש קצת קצת "דוקר"...חבל...
    סגור
  • 5.
    לא כשר, איבדתי עיניין
    אני 01/2024/18
    הגב לתגובה זו
    3 0
    תמשיכו לאכול הכלאות למינהם יאקק
    סגור
  • 4.
    מי הטיפש שקונה בשר מבלי לראות אותו קודם?
    למה המכונה אטומה? 01/2024/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אם הייתה מכונה שקופה ושאפשר לראות את המוצר ותוקף האריזה מילא.
    סגור
  • תתקדם החלפנו מילניום אחי
    מציאותי 01/2024/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שאתה אוכל במסעדה אתה גם מבקש לראות את הבשר והתווית לפני ?
    סגור
  • 3.
    איכס
    עופר 01/2024/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אוכלי נבלות אשכרה
    סגור
  • 2.
    מחירים הזויים
    דוד 01/2024/18
    הגב לתגובה זו
    4 1
    הפריירים לא מתים, רק מתחלפים
    סגור
  • 1.
    הבשר הטוב ביותר בישראל
    מתן מימון 01/2024/18
    הגב לתגובה זו
    1 7
    כל הכבוד על היוזמה המבורכת המון הצלחה כלקוח שלכם לאורך השנים הרבות מברך על המיזם בהחלט צעד גדול מקווה שנפגוש את המכונות גם בדרום בסופו של דבר בשר מובחר ללא נפילות לעולם מאחל המון בהצלחה
    סגור