טלוויזיה
אברי גלעד מתלונן: "נעזוב מה שזה עושה לבריאות שלי"
המגיש הודה בטורו השבועי על השעות בהן הוא עובד כבר שנים: "יצא ככה שכבר 20 שנה שאני עובד בשעות לא מקובלות. שנים ארוכות עבדתי בתוכנית הבוקר והייתי נוסע לאולפן לפני שהשמש קמה, ועכשיו בתוכנית עם שרקי אני מסיים מאוחר מאוד"

אברי גלעד, מגיש קשת 12 הוותיק פרסם בשבוע האחרון כמדי שבוע את הטור שלו ב"ישראל היום", שם נגע בנושא הרגיש ביותר במדינת ישראל כיום, החטופים, אבל התייחס לעוד נושא שלרוב נדחק לשוליים, החשיבות של אנשים העובדים בלילות על התחזוקה של התשתיות בכבישים וכו'.
המגיש הודה בטור שלו: "יצא ככה שכבר 20 שנה שאני עובד בשעות לא מקובלות. שנים ארוכות עבדתי בתוכנית הבוקר והייתי נוסע לאולפן לפני שהשמש קמה, ועכשיו בתוכנית עם שרקי אני מסיים מאוחר מאד ושוב מכיר את החלקים הפחות מתוקשרים ביממה. נע על הכבישים באחת־שתיים בלילה. נעזוב בצד את מה שזה עושה לבריאות שלי, אבל מה שרציתי להאיר הם האנשים שעובדים בשעות האלה בתנאים פחות נוחים ממני, בחוץ, בכל מזג אוויר, כדי שאנחנו נוכל לחשוב שהעולם מתנהל לבדו, שיד נעלמת דואגת לתחזוקה ולנקיון".
הוא הדגיש: "ועכשיו, בימי הלילה, אני מתוודע לכמות האנשים שעובדים בתחזוקת הכבישים. כל לילה אני פוגש אותם, בדרך כלל מתעצבן על החסימות שהם יוצרים, על הפקקים הארוכים בשתיים בבוקר שאני נאלץ לעמוד בהם, אבל אני מבין שהם אלה שסוללים, צובעים, מחליפים נורות על עמודי תאורה גבוהים, ובגדול במקום לישון בנעימים, מבלים על הכביש"
עוד ב-
אגב, בטורו הקודם, דיבר גלעד על המצב במדינה על רקע עסקת החטופים, וסיפר מה היה רוצה שיקרה במקרה שהוא נחטף: "אם חס ושלום אני נופל בידי חיות האדם של האויב כחטוף, אני, אברי גלעד, מבקש שלא לשלם עבורי יותר מערכי. אני בן אדם בן 62, לא יקרה כלום אם זה יהיה הסוף. חייתי די".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה