ויראלי
עמוס לוזון חושף: "זה הטיפ הכי גדול שקיבלתי בחיי"
איש העסקים המצליח חשף כי שיחה שערך עם אדם זר השפיעה לטובה על התנהלותו בענף הנדל"ן בישראל: "זה הטיפ הכי גדול שקיבלתי בחיי" | צפו

איש העסקים עמוס לוזון, הידוע כבעל השליטה בקבוצת עמוס לוזון יזמות ואנרגיה בה הוא מכהן כמנכ"ל וכדירקטור, התארח בפודקאסט "השור והדוב" מבית ALL IN הבית של כל הפודקאסטים.
בדבריו, שיתף איש העסקים המצליח בשיעור חשוב שקיבל מאדם זר. "אני אספר לך איך נכנסתי לנדל"ן ובזה יסתכם הסיפור של כל כלכלת ישראל. הייתי ילד צעיר אחרי צבא, למדתי שיפוצים, מחיצות גבס, תקרות אקוסטיות. אספתי 10,000 דולר, שזה היה נראה לי סכום מפלצתי ולא נגמר. החלטתי לנסוע לארה"ב לטיול של אחרי צבא אבל של המפונקים, של העשירים", סיפר עמוס לוזון.
בעודו עולה למטוס בחזרה הביתה, פוגש לוזון נוסע חרדי מבוגר אשר מביע עניין בתחום עיסוקו של לוזון. "הוא שואל אותי: 'אינגלה מה אתה עושה?' אמרתי לו; 'אני קבלן שיפוצים, מחיצות גבס, תקרות אקוסטיות'.
הוא אומר לי; 'בוא אני אתן לך טיפ לכל החיים'. באמת טיפ, הכי טיפ גדול שקיבלתי בחיי. הוא אמר לי; 'בכל פעם שיש לך קצת כסף, תקנה חתיכה אדמה'. אני גם זוכר את המילה חתיכה אדמה ולא קרקע", סיפר עמוס לוזון.
Watch on TikTok
הוא אומר לי; 'בוא אני אתן לך טיפ לכל החיים'. באמת טיפ, הכי טיפ גדול שקיבלתי בחיי. הוא אמר לי; 'בכל פעם שיש לך קצת כסף, תקנה חתיכה אדמה'. אני גם זוכר את המילה חתיכה אדמה ולא קרקע", סיפר עמוס לוזון.
לאחר שביקש לקבל הסבר מפורט מאותו אדם מבוגר, החל אותו נוסע להיענות לבקשתו. "הוא אומר לי; 'תראה אתה רואה את המטוס הזה? אני כל יום יכול למלא אותו בדולרים ולהביא אותו לישראל, כל יום. בניגוד לכך, אדמה, אין מאיפה להביא.
ישראל, ממערב יש לנו ים, מצפון ערבים, מדרום ערבים וממזרח ערבים. יש לנו פס קטן מאוד שממנו אנחנו צריכים לחיות. ואדמות אי אפשר להביא מאמריקה. לכן, כל פעם שיש לך כסף תקנה חתיכה אדמה'".
עוד ב-
לדבריי לוזון, השיחה שלו עם אותו נוסע מבוגר העניקה לו שיעור חשוב בעסקים בישראל. על אף הקשיים הרבים שעמה מתמודדת המדינה במהלך השנים, אזרחי ישראל מקפידים לנצח כל אתגר באמצעות מציאת פתרונות יעילים. "זאת כלכלת ישראל, ככל שיענונו כן נרבה וכן נפרוץ. אנחנו הכלכלה הכי חזקה, אנחנו שנה וחצי בתוך מלחמה ואנחנו עם הראש למעלה", ציין לוזון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כל פעם שיש לך כסף תקנה אדמה חקלאיתמשה כף 02/2025/23הגב לתגובה זו0 0תבנה אולם חתונות ומרכז מסחרי תפעיל אותם עשרות שנים ראש העיר יתעלם (מעניין למה )תעשה מיליונים ובסוף תהיה איש עסקים לגיטימי במדינה אחרת היה מקבל קנס שלא היה נשאר לו מה לאכול אבך בישראל המאכיל נהנה ונהנה יותרסגור