ויראלי
יעל בר זוהר חושפת בכאב: "לכל אחד מגיע לאהוב"
בר זוהר העלתה פוסט לצד בעלה גיא זוארץ וכתבה: "כמה אנחנו זקוקים לאהבה. לחיבוק. לחום. גם היום-ביום ה500 ליום השחור בחיינו. שעולמנו חרב ובימים המורכבים האלה שאנחנו זועקים להשבת האחים והאחיות שלנו שמחכים עוד מאז לשוב למשפחות שלהם , לאהובים שלהם"

500 ימים חלפו מאז ה-7 באוקטובר 2023, והחיים חוזרים בהדרגה לשגרה, אך לא בכל היישובים. גם אצל יעל בר זוהר עדיין לא חזרו החיים למסלולם מאז אותו יום נורא, בה היא עצמה שכלה את אחיינה עילי ברעם שנרצח במסיבת הנובה ברעים.
בר זוהר העלתה פוסט לצד בעלה גיא זוארץ וכתבה: "כמה אנחנו זקוקים לאהבה. לחיבוק. לחום. גם היום-ביום ה500 ליום השחור בחיינו. שעולמנו חרב ובימים המורכבים האלה שאנחנו זועקים להשבת האחים והאחיות שלנו שמחכים עוד מאז לשוב למשפחות שלהם , לאהובים שלהם".
לסיום דבריה היא הדגישה: "אנחנו חייבים לזכור שלכל אחד מהם יש את הזכות לחזור לחיק משפחתו. לאשתו. לילדיו. לבעלה.. להורים. ציינו בעולם אתמול את יום האהבה- בואו נתפלל חזק שכולם יחזרו בקרוב כי לכל אחד מגיע לאהוב".
עוד ב-
ואם כבר מדברים על חזרה הביתה, על פי נתוני מנהלת תקומה, מתוך כ-64,000 תושבים, כ-53,000 (83%) חזרו לבתיהם. מבין אלה שאין מניעה ביטחונית או שיקומית לחזרתם, כ-92% שבו לאזור. עם זאת, 13 יישובים נותרו ריקים בשל מניעים ביטחוניים או שיקומיים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה