ויראלי
מעיין אדם נשברת: "בפעם הראשונה שמחתי מכל הלב"
בסטורי שהעלתה עם רגע המפגש של קית' סגל ומשפחתו, אדם כתבה: "שבת היא יום לא פשוט עבורנו. אני חושבת שהיום בפעם הראשונה שמחתי מכל הלב בשבת, בלי גם וגם ובלי רגשות מעורבים, רק שמחה גדולה גדולה, משהו במשפחה הזו ובאביבה חדר לי לנשמה"

רק בשבוע שעבר, עם השחרור של דניאלה גלבוע, לירי אלבג, נעמה לוי וקרינה ארייב שחזרו לישראל לאחר ששהו במשך 477 ימים בשבי חמאס, מגישת קשת 12 מעיין אדם הודתה מדוע היא ברגשות מעורבים. אבל אמש (שבת) היא כתבה דברים אחרים לחלוטין עם השחרור של עופר קלדרון, קית' סגל וירדן ביבס.
בסטורי שהעלתה עם רגע המפגש של קית' סגל ומשפחתו, אדם כתבה: "שבת היא יום לא פשוט עבורנו. אני חושבת שהיום בפעם הראשונה שמחתי מכל הלב בשבת, בלי גם וגם ובלי רגשות מעורבים, רק שמחה גדולה גדולה, משהו במשפחה הזו ובאביבה חדר לי לנשמה".
כזכור, בשבת הקודמת לצד הרצון שלה להשתתף בשמחה הלאומית, המגישה סיפרה על הרצון שלה לראות את אחותה הקטנה, מפל אדם ז"ל חוזרת, מה שלא יכול לקרות: "בעוד רגע נראה חיבוקים מרגשים של השבות עם משפחותיהן, אני לא יודעת להסביר כמה זה מפרק אותנו מכאב, מגעגוע, מהשריפה בלב שמפל לא תשוב".
היא המשיכה וניסתה להסביר: "היינו נותנים הכל בשביל חיבוק עכשיו. שנייה לפי שיוצאות התמונות האלה אני מקבלת מארז ביטון, הצלם שלי בחתונה, את סרטון ה-AI בסטורי הבא. לא החלפנו מילה מאז 2014".
עוד ב-
היא גם סיפרה: "אין לי ספק שהיא שלחה לי אותו לעשות את זה, שיהיה לי חיבוק משלי מול המסך. אם אין חיים אחרי המוות, אין לי הסבר למה שקרה עכשיו, תודה ארז, תודה פלי, איך את תמיד יודעת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.תנוחמומרי 02/2025/03הגב לתגובה זו0 0אני גם חושבת שמסתכלים עלינו מלמעלה. גם אני לא מבינה דברים שקורים לי כאילו במקרה,וזה מסר מאוהבי.סגור