ויראלי

רותי ברודו מזהירה: "בארץ רצים לפתוח מסעדות מהר מדי"

רותי ברודו אמרה לקראת הגמר של מאסטר שף נבחרת החלומות: "הציפיות מאוד גבוהות. לקבל אוכל של אנשים שבעצם כבר עובדים במקצוע, חוו תחרות ויודעים מה הדברים שגורמים למנה להיות מנצחת. הם יכולים להסיק מסקנות מהטעויות שלהם בסיבוב הראשון בתוכנית"
מערכת ice | 
רותי ברודו במאסטר שף נבחרת החלומות (צילום ערן לוי)
כעת כשהורכבה שלישיית הגמר של "מאסטר שף – נבחרת החלומות" בקשת 12, כאשר מיכל אפשטיין, רחל בן אלול ועמיחי שרפשטיין יתחרו על התואר בגמר שיתקיים ביום שלישי בקשת 12, השופטת רותי ברודו, סיפרה בראיון לקראת הגמר למאקו, מה דעתה על העונה הזו ובכלל על ענף המסעדנות.
ברודו אמרה: "הציפיות מאוד גבוהות. לקבל אוכל של אנשים שבעצם כבר עובדים במקצוע, חוו תחרות ויודעים מה הדברים שגורמים למנה להיות מנצחת. הם יכולים להסיק מסקנות מהטעויות שלהם בסיבוב הראשון בתוכנית".,

על הזכות לשפוט קולגות למקצוע: "יותר כיף לשפוט מישהו שהוא מתחרה שלך. סתם, ממש לא הסתכלנו על זה ככה, אנחנו בוחנים את האוכל, לא את האנשים. את מה שהם מייצרים. בסוף העין והחך טועמים בלי שום קשר לפרסונה".
היא סיכמה: "העובדה שיש שוני בין אדם בתחילת דרכו לבין כזה שכבר עבר כברת דרך. יש יציבות וקו ברור של אוכל, רואים כמה משמעות יש לניסיון. אנשים צריכים לקחת את זה לעצמם, יש נטייה לרוץ בארץ ולפתוח מסעדות מהר מידי. יש למשל את מיכל אפשטיין שרואים עליה פתאום יציבות מטורפת כשנזכרים בהתחלה שלה. מבינים כמה בסוף זמן הופך אותך למקצוען וטוב יותר. טיפ? זמן וניסיון. לא למהר. קחו את המקצוע ותנו לעצמכם זמן לחוות ולהשתפשף, עד שתגיעו למקומות גדולים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה