מינויים
הבת של אהרוני בעקבות אבא: זה הג'וב החדש שקיבלה
תמרה אהרוני מצטרפת ל'מקור ראשון' שם תחל לכתוב את מדור האוכל במגזין מוצש. סוגרת מעגל אחרי שאביה כתב טור אוכל בעצמו בידיעות אחרונות
.jpg)
בתו של השף המוכר ישראל אהרוני, תמרה אהרוני תחל לכתוב את מדור האוכל של 'מקור ראשון'. בריאיון לקראת תחילת המדור התראיינה אהרוני ליהודית טל וסיפרה על הילדות ועל הבית בו גדלה, על הבלוג שלה והעבודה ברשתות החברתיות ומה היא מתכננת למדור החדש.
אהרוני, בת 37, מתגוררת בתל-אביב, נשואה פלוס 3. "אם אני צריכה להכניס את כל העיסוקים שלי תחת מטרייה אחת: אני אשת קולינריה, מתכונאית, יזמית בתחום הקולינריה ובלוגרית. ומתחת למטרייה הזאת יש דברים שאני עושה כבר הרבה שנים, כמו תוכניות הטלוויזיה שהשתתפתי בהן הרבה לפני שפתחתי את הבלוג והאינסטגרם".
אהרוני אינה שומרת כשרות, אבל בבלוג שלה אין מתכונים לא כשרים. "לא כי אני מפחדת מה יגידו אלא כי חשוב לי שכולם ירגישו בנוח, ואם יש מי שממש דחוף לו איזה מתכון לא כשר הוא יכול לשלוח לי בפרטי ואעזור לו כמיטב יכולתי. חשוב לי שהמרחב הזה, שמגיעים אליו לא מעט אנשים, יהיה נגיש לכולם. לא חסרים מתכונים לא כשרים, אבל ממש אין לי הרגשת פספוס, אני מאוד־מאוד שלמה עם האופן שבו זה מתנהל".
עוד ב-
על התחושות לקראת המדור החדש:" מדור חדש זה סופר־מרגש, אני מודה שאני אדם שלא נלחץ בקלות מדברים. אם היית אומרת לי עכשיו לעשות עוד תוכנית טלוויזיה – קל, בלי בעיה. אני קצת לחוצה כי זה חדש לי, זה משהו שלא עשיתי. אני חושבת שזה מלחיץ כי אני עוד צריכה להוכיח את עצמי במשהו שלא עשיתי קודם. אפילו שיש לי בלוג, זה סוג אחר של תקשורת עם הקהל שלי. ובאופן כללי כתיבת טקסט עבורי היא קצת כמו ללכת לחדר כושר - זה הדבר הזה שאני נורא לא רוצה לעשות ואני דוחה ודוחה אותו, ואז שכשאני עושה אותו אני ממש נהנית ובסוף אני כותבת טקסטים שצריך לקצר. זה מרגש ומלחיץ בו־זמנית, מצד שני יש לי כבר רשימה של 200 רעיונות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה