תקשורת ומדיה
רינה מצליח בחשיפה יוצאת דופן: "הם הציעו לעשות לי ילד"
רינה מצליח סיפרה לעקיבא נוביק כי שני פוליטיקאים בעבר הציעו לעשות לה ילד: "זה לא סבבה בכלל"

רינה מצליח, כתבת ומגישת חדשות 12 לשעבר, שמגישה כיום יחד עם עקיבא נוביק תוכנית רדיו משותפת בכאן רשת ב' בשם "רינה ועקיבא", דיברה היום (חמישי) עם נוביק במסגרת תוכניתם המשותפת, שם חשפה בפניו סיפור יוצא דופן.
העיתונאית סיפרה כי "שני פוליטיקאים הציעו לעשות לי ילד". מצליח לא חשפה את שמותיהם של השניים, אך סיפרה כי אחד מהם כבר הלך לעולמו: "זה קרה בעוד הוא פוליטיקאי מכהן, ובעודי עיתונאית מכהנת. היו שניים כאלה. הם כבר לא פוליטיקאים, אחד מהם כבר לא בחיים".
לסיום העניקה מצליח עוד פרטים על הסיפור הדרמטי כשסיפרה: " הם היו משני הגושים, אחד מכל גוש. זה לא קרה לאחרונה, אני ישישה, אף אחד לא ירצה. הייתי צעירה ונחמדה. זה לא סבבה בכלל".
עוד ב-
כזכור, לאחרונה התפתח עימות חריג באולפן בין מצליח לנוביק. לאחר ראיון שנערך עם השר אופיר סופר, השניים עקצו אחד את השנייה, כאשר מצליח איימה לעזוב את האולפן אחרי שנעלבה מנוביק: "אני יכולה לגמרי לצאת מהאולפן. מעכשיו השידור שלך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.גם רצו לשלם לך? (ל"ת)ניר 03/2025/27הגב לתגובה זו0 0סגור