תקשורת ומדיה
מגיש ערוץ 14 נחשף: כך ניסה למנוע את שידורי הערוץ החדש בישראל
שר התקשורת שלמה קרעי מטיל פצצה וחושף: "יעקב ברדוגו שהיה יושב אצלי במשרד כל שבוע אמר לי 'אל תיתן ל-i24 לקום'". כיצד השיב לו השר?

שר התקשורת שלמה קרעי, הטיל פצצה של ממש. השר טען כי מגיש ערוץ 14 יעקב ברדוגו, מי שנחשב למקורב מאוד לראש הממשלה בנימין נתניהו, התנגד לכניסתו של הערוץ החדש בישראל, i24News, וניסה למנוע את שידורו בארץ.
קרעי התארח בפודקאסט של אבי שושן במעריב, שם סיפר: "אני משרת ודואג לציבור. ככה אמרתי גם ליעקב ברדוגו שהיה יושב אצלי במשרד כל שבוע ואמר לי 'אל תיתן ל-i24 לקום'. אמרתי לו שאותי מעניינים רק האינטרסים הכלכליים והציבור, שרוצה מגוון דעות".
את הדברים אמר רגע אחרי הריאיון הסוער שערך ברדוגו עם שר התרבות והספורט מיקי זוהר. במהלך ראיון שקיים הפרשן יעקב ברדוגו עם השר מיקי זוהר ברדיו גלי ישראל התפוצץ השר על המגיש ולהיפך.
לאחר שברדוגו נשמע מזלזל במהלכים שמוביל זוהר התפוצץ עליו השר ואמר לו: "אתה כל היום מערבב בליכוד. אולי נדבר על מה יוצא לך מזה במוסדות הלאומיים? אולי יש לך עניינים אישיים ואולי הבטחות שהבטיחו לך? אני אבדוק ואעדכן את הציבור".
עוד ב-
ברדוגו השיב לו: "תוריד את החסינות אני אתבע אותך". השר השיב: "אני מציע לך לא לתקוף שרים מהליכוד. נמאסת על כולנו. את מי אתה תוקף. אתה לא איש ימין. אתה רק אדם שתוקף אנשים מהימין ומהליכוד. תתבייש לך. תעשה חשבון נפש".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה